Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Στο κέντρο των αποφάσεων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Ολυμπιακός – Στο κέντρο των αποφάσεων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός, ως ισχυρό μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, συμμετείχε μέσω της Γενικής Διευθύντριας, Λίνας Σουλούκου, στο συνέδριο της ΟΥΕΦΑ για το μέλλον του ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπείρου

Συνέβησαν πολλά τους τελευταίους μήνες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η European Super League τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για λίγες μέρες όπως αποδείχθηκε, καθώς οι μεγάλες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου που είχαν συμπράξει έκαναν πίσω και συμμορφώθηκαν με τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ.

Όπως και να έχει όμως, η δεδομένη εξέλιξη που πρέπει να έχει το λαοφιλέστερο σπορ σε όλα τα επίπεδα δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ και τις ομάδες. Γι’ αυτό και μέσα από την κοινή προσπάθεια άπαντες προσπαθούν για το καλύτερο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Με τον Ολυμπιακό να μην παρακολουθεί απλώς τις εξελίξεις, αλλά να βρίσκεται ως πρωταγωνιστής στο κέντρο των εξελίξεων και των αποφάσεων για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου της Ευρώπης.

Στο συνέδριο που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νιόν της Ελβετίας και αφορά το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός δίνει δυναμικό «παρών», με τη Λίνα Σουλούκου, Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ECA, να συμμετέχει σε αυτό σε βασικό ρόλο.

Μαζί με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαιφί, και μεταξύ άλλων κορυφαίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Ζαν Μισέλ Ολάς της Λιόν και τον Μίκαελ Γκέρλιγκερ της Μπάγερν.

Στη σημαντική αυτή συνάντηση αναφέρθηκε και ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτησή του στα social media:

«Η κ. Λίνα Σουλούκου, Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ECA συμμετείχε στο συνέδριο της UEFA για το μέλλον του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου, στη Νιόν της Ελβετίας. Ο Ολυμπιακός είναι περήφανος όντας μέλος αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλίας, που έχει στόχο να ενώσει το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο και να βάλει τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον!»

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024