Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Η… πρώτη προπόνηση κρίνει την ενδεκάδα με Ατρόμητο

Ολυμπιακός – Η… πρώτη προπόνηση κρίνει την ενδεκάδα με Ατρόμητο

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει την προπόνηση της Παρασκευής όπου θα βρίσκονται όλοι στο Ρέντη για να αποφασίσει για το βασικό σχήμα με Ατρόμητο – Τα ερωτηματικά και η… Αντβέρπ.

Μια «γεμάτη» προπόνηση μετά από 12 μέρες με τη… μισή ομάδα. Μια προπόνηση από την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποφασίσει για το πρώτο επίσημο ματς στο πρωτάθλημα, το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη με τον Ατρόμητο.

Οι διεθνείς επέστρεψαν, οι τελευταίοι θα είναι παρόντες στο Ρέντη στην προπόνηση της Παρασκευής και ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία μετά από αρκετές μέρες να δει και να κρίνει για το βασικό σχήμα με τον Ατρόμητο. Στην προπόνηση του Σαββάτου να δοκιμάσει τα τελικά του πλάνα και να πάει με τους πιο έτοιμους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι σε έναν αντίπαλο που παραδοσιακά τον «ζορίζει» και στο Φαληρικό στάδιο.

Τι περιμένει να δει ο Μαρτίνς; Πρωτίστως τι γίνεται με τους τραυματίες που είναι ήδη στο Ρέντη. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε γυμναστήριο για όλους στην αναμονή άλλωστε για την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών.

Με τον Γιώργο Μασούρα να είναι αυτός που απασχολεί κυρίως τον Μαρτίνς, μαζί με τον Τόμας Βατσλίκ. Αν θα είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής θα το ξέρουμε με σιγουριά το Σάββατο. Ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να πιέσει ούτε να ρισκάρει. Λύσεις υπάρχουν και τα απανωτά ματς που περιμένουν τον Ολυμπιακό χρειάζονται πλάνο και επιλογές χωρίς ρίσκο.

Στο «κάδρο» και ο Εμβιλά που στην προπόνηση της Τετάρτης ένοιωσε ενοχλήσεις και η κατάσταση του παρακολουθείτε ώστε να φανεί πότε θα είναι πανέτοιμος ξανά.

Ο Μαρτίνς που βεβαίως θα τσεκάρει και το πόσο καταπονημένοι από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους είναι οι ερυθρόλευκοι που έλειψαν αυτές τις μέρες από το Ρέντη. Μπουχαλάκης και Ανδρούτσος έπαιξαν και στα τρία ματς της Εθνικής, το ίδιο και ο Ρέαμπτσιουκ με την Μολδαβία. Θα δει και σε τι κατάσταση είναι και οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά μετά την περιπέτεια που πέρασαν από την Κυριακή και το πραξικόπημα στην πατρίδα τους έως και την επιστροφή τους στη χώρα μας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που είναι δεδομένο πως θα επιδιώξει να στηριχθεί, όπου είναι δυνατό, στους ποδοσφαιριστές που είχε όλο αυτό το διάστημα στο Ρέντη. Έχοντας πάντα στο μυαλό του ότι λίγες μέρες μετά τον Ατρόμητο ακολουθεί η πρεμιέρα με την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη για το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν πρόκειται βεβαίως να… διαλέξει ματς, δεν το κάνει ποτέ ο Μαρτίνς, απλά να έχει τους πιο έτοιμους για κάθε παιχνίδι. Ποδοσφαιριστές όπως οι Λαλά, Σωκράτης, Μπα, Καρμπόβνικ, Εμβιλά (εφόσον είναι 100% έτοιμος), Βαλμπουενά, Λόπες, Ελ Αραμπί που τους είδαμε στο φιλικό με τον Άρη έχουν αυξημένες πιθανότητες για το βασικό σχήμα.

Πως όμως θα εξελιχθεί τελικά το «παζλ» για την 11αδα που θα επιλέξει ο Μαρτίνς θα φανεί από τις δύο προπονήσεις που απομένουν.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024