Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βατσλίκ – «Πονάω, αλλά δεν νιώθω πως είναι κάτι σοβαρό»

Βατσλίκ – «Πονάω, αλλά δεν νιώθω πως είναι κάτι σοβαρό»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον τραυματισμό του τονίζοντας πως παρά το ότι πονάει από το πάτημα του Λουκάκου, δεν νιώθει πως είναι κάτι σοβαρό.

Ο Τόμας Βατσλίκ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τον τραυματισμό του από τον Ρομέλου Λουκάκου στο παιχνίδι της Τσεχίας με το Βέλγιο. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού υπέστη κάκωση στο δεξί του πόδι από το πάτημα του φορ της Τσέλσι και δεν θα παίξει κόντρα στην Ουκρανία.

Πλέον έχει ήδη ξεκινήσει την αποθεραπεία του με στόχο να προλάβει να είναι διαθέσιμος για το ματς των Πειραιωτών με την Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η ανάρτηση του Βατσλίκ:

«Όσοι είδατε τον αγώνα την Κυριακή προφανώς καταλάβατε ότι δεν τελείωσα το ματς λόγω τραυματισμού. Συμφωνήσαμε με την Εθνική ομάδα πως έπρεπε να επικεντρωθώ στο πως να ανακάμψω.

Παρά το γεγονός ότι πονάω, δεν νιώθω πως είναι κάτι σοβαρό. Λυπάμαι που δεν βοήθησα παραπάνω την Εθνική. Το παράξενο είναι πως πρόκειται για τη δεύτερη φορά που με χτυπάει ο Λουκάκου σε αγώνα, και στις δύο περιπτώσεις βέβαια δεν είχε τέτοια πρόθεση ήταν πάνω στο παιχνίδι. Το Βέλγιο ήταν πάνω απ’ τις δυνάμεις μας.

Έχουμε την ποιότητα και πιστεύω θα το επιβεβαιώσουμε κόντρα στην Ουκρανία. Θα στηρίζω από μακριά καθώς πέταξα για την Αθήνα το πρωί της Τρίτης. Το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινά το Σαββατοκύριακο οπότε θα προσπαθήσω να συνέλθω, ώστε να μπορώ να ξεκινήσω».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024