Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μερικοί τις προτιμούν... μεγαλύτερες - Οι άνδρες του ζωδιακού που θέλουν τη γυναίκα «δασκάλα»

Μερικοί τις προτιμούν… μεγαλύτερες – Οι άνδρες του ζωδιακού που θέλουν τη γυναίκα «δασκάλα»

Ποιος είπε ότι όλοι οι άνδρες γοητεύονται από τις 20χρονες;

Υπάρχει ο μύθος ότι όλοι οι άνδρες προτιμούν τις μικρότερες. Όμως εκτός από το γεγονός ότι οι περισσότεροι θα προτιμούσαν μια σχέση με συνομήλική τους, που θα μπορούσε και να τους καταλάβει καλύτερα, δεν λείπουν κι εκείνοι που έχουν αδυναμία στις μεγαλύτερες γυναίκες. Και σύμφωνα με το astrology.gr, μεγάλο μέρος της τελευταίες κατηγορίας ενδέχεται να ανήκει στα παρακάτω ζώδια:

Υδροχόος

Δεν τον νοιάζει τόσο η εμφάνιση όσο η προσωπικότητα και οι εμπειρίες. Θέλει να είναι με κάποια που έχει πράγματα να του μάθει, που είναι έξυπνη και ώριμη και θα τον ωθήσει να κάνει περισσότερα πράγματα. Και όπως και να το κάνουμε, Υδροχόος είναι. Του αρέσει το διαφορετικό.

Τοξότης

Εδώ δεν είναι ακριβώς ζήτημα προτιμήσεων. Είναι κυρίως το ότι «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει». Έτσι είναι πιθανό να μπει σε σχέση με μεγαλύτερη για την εμπειρία – αλλά και επειδή είναι λιγότερο πιθανό εκείνη να ενδιαφέρεται για κάποια παραπάνω δέσμευση από εκείνον.

Παρθένος

Για τους αντίθετους ακριβώς λόγους θα προτιμήσει μια μεγαλύτερη γυναίκα ένας Παρθένος. Οι νεότερες του φαίνονται πιο επιφανειακές και παρορμητικές, ενώ οι μεγαλύτερες τον γοητεύουν με την ωριμότητά τους.

Αιγόκερως

Εδώ τα πράγματα έχουν επιπλέον ενδιαφέρον: Μέχρι τα 30, ο Αιγόκερως θέλει μια μεγαλύτερη γυναίκα, να του μάθει πράγματα, να τον βοηθήσει να αναπτυχθεί, να γίνει ο μέντοράς του. Αργότερα, όμως, υιοθετεί ο ίδιος τον ρόλο του μέντορα και στρέφεται στις… μικρούλες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024