Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στη Β. Μακεδονία - Τουλάχιστον 10 νεκροί από πυρκαγιά σε προκάτ μονάδα COVID-19 (φρικτές εικόνες)

Τραγωδία στη Β. Μακεδονία – Τουλάχιστον 10 νεκροί από πυρκαγιά σε προκάτ μονάδα COVID-19 (φρικτές εικόνες)

Μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Μακεδονίας αναφέρουν ότι ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά είναι πολύ μεγαλύτερος, ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες που διακομίζονται εσπευσμένα σε νοσοκομεία των Σκοπίων.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε προκάτ μονάδα θεραπείας η οποία είχε στηθεί για να αντιμετωπιστεί η έλλειψη κλινών για ασθενείς με την COVID-19 σε νοσοκομείο του Τέτοβο.

Πολύ περισσότερα τα θύματα

Οπως γνωστοποίησε πριν λίγο ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Μακεδονίας Βένκο Φίλιπτσε, κατά τον πρώτο απολογισμό έχασαν τη ζωή τους δέκα ασθενείς.

Ωστόσο, μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος, ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες που διακομίζονται εσπευσμένα σε νοσοκομεία των Σκοπίων, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Η πυρκαγιά ξέσπασε περί τις 22:00 (ώρα Ελλάδας) και κατασβέστηκε έπειτα από 45 λεπτά. Τα αίτια για την ώρα παραμένουν άγνωστα.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν πριν λίγο ότι θα δώσουν νεότερα στοιχεία για την τραγωδία σήμερα το πρωί.

Ζάεφ: Τεράστια τραγωδία

«Τεράστια τραγωδία σημειώθηκε στο κέντρο COVID-19 του Τετόβου. Εκρηξη προκάλεσε πυρκαγιά. Η φωτιά έχει κατασβεστεί, αλλά πολλές ζωές έχουν χαθεί. Η μάχη για τη διάσωση ανθρώπων συνεχίζεται, με τη συμμετοχή και την αυταπάρνηση όλων των υπηρεσιών» έγραψε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους συγγενείς των νεκρών και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διαπιστωθούν και γι’ αυτόν τον λόγο βρίσκονται επί τόπου οι αρμόδιες αρχές» πρόσθεσε.

«Πρόκειται για ένα πραγματικά τραγικό γεγονός και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ολόκληρη η κρατική ηγεσία δεσμεύεται να αντιμετωπίσει άμεσα αυτήν την κατάσταση» κατέληξε ο Ζάεφ.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024