Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προκλητικός ο Όμηρος Ευστρατιάδης - Μετά από τόσα χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες να πουν ότι τις βίασαν

Προκλητικός ο Όμηρος Ευστρατιάδης – Μετά από τόσα χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες να πουν ότι τις βίασαν

Όλα τα νέα της showbiz

Πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα νέα από το μαγικό κόσμο της showbiz! Το Mega Καλημέρα τα συγκέντρωσε και σας τα παρουσιάζει.

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης, αποκάλυψε ότι στη νέα του ταινία θα δούμε την Αννίτα Πάνια, ενώ μίλησε και για το ελληνικό #MeToo, με τις δηλώσεις του να προκαλούν αντιδράσεις.

«Για εμένα αυτά είναι αστεία. Μετά από τόσα χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες να πουν ότι τις βίασαν; Έβαλαν φυλακή τον Πέτρο; Μετά από τόσα χρόνια να βγαίνει μια κυρία και να καταγγέλλει επώνυμους για να βγει στην επιφάνεια, είναι απαράδεκτο. Να βγω να καταγγείλω πώς την έπεφταν και σε εμένα;», είπε χαρακτηριστικά.

Τον Τάκη Ζαχαράτο που παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο «Πάστα σεράνο», συνάντησε η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να με πω συγγραφέα. Ευτυχώς μέσα στην καραντίνα βρήκα τον χρόνο», ανέφερε ο ίδιος.

Μιλώντας για το περιεχόμενο του βιβλίου του ο Τάκης Ζαχαράτος είπε ότι «Η δική μου γενιά δεν μπορούσε να συζητήσει με τους γονείς της για τα ερωτικά της. Εμένα και οι δύο γονείς μου δέχτηκαν τις επιλογές μου. Έδιναν σημασία στον χαρακτήρα. Ο μπαμπάς μου ερχόταν πάντα στις παραστάσεις μου».

«Έχω βιώσει και βία και ρατσισμό. Αλλά αν άκουγα κάτι έβαζα μια φωνή. Νομίζω ότι είμαι πολύ άσχημος, χάλια, δεν έχω αυτοπεποίθηση ότι είμαι κάτι», είπε ο ίδιος, ενώ αποκάλυψε και ότι ποτέ δεν υπολόγιζε τα χρήματα. «Για αυτό και δεν έχω πολλά», είπε.

Ο Πατρίκιος Κωστής μίλησε εχθές και στην κάμερα του Πάμε Δανάη, για τη στροφή στην καριέρα του, αφού πλέον εργάζεται ως δάσκαλος. Ο ίδιος μίλησε και για την όμορφη οικογένειά του.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός απολαμβάνει τα μπάνια του στη Μύκονο, τραβώντας τα βλέμματα! Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο νησί για να τραγουδήσει σε ένα γάμο, και με την ευκαιρία έκανε τις διακοπές του.

Για την παρενόχληση που δέχτηκε στον εργασιακό της χώρο μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» η Σοφία Παυλίδου. «Αυτή η περίπτωση όταν έρθει η ώρα της θα φτάσει στο ΣΕΗ. Δώσαμε προτεραιότητες σε άλλες υποθέσεις», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Η Γωγώ Μαστροκώστα με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα βρέθηκε επίσης στα Ματογιάνια, στη Μύκονο, με τους δυο τους να απολαμβάνουν βόλτες στα σοκάκια.

Φάρσα στο Χάρη Γιακουμάτο έκανε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ο οποίος αποδείχτηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος!

Στα «Εθνικά καλλιστεία» βρέθηκε η κάμερα του MEGA Καλημέρα και μίλησε με τον διοργανωτή Νίκο Μπάμπαλη. «Δεν τολμώ να στείλω τα κορίτσια στα “Μις Κόσμος” γιατί το κόστος είναι μεγάλο».

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε και για την πίστη του στο Θεό, αναφέροντας ότι «Η πίστη μου στο Θεό είναι το μόνο μου στήριγμα στη ζωή».

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024