Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ΟΑΚΑ ο Αυγενάκης – Πήγε στο 15΄ και τον παρακάλεσαν να καθίσει πλάι στον άνθρωπο της UEFA

Στο ΟΑΚΑ ο Αυγενάκης – Πήγε στο 15΄ και τον παρακάλεσαν να καθίσει πλάι στον άνθρωπο της UEFA

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εμφανίστηκε απροειδοποίητα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με την Σουηδία – Ο Αυγενάκης δεν πήγε στα επίσημα, με τους διοικούντες την ΕΠΟ να τον παρακαλούν να κάτσει δίπλα στον άνθρωπο της UEFA.

Τελικά είμαστε μια… ωραία ατμόσφαιρα. Θυμάστε την ατάκα που είχε ειπωθεί στην ταινία «Ο Ατσίδας»;

Κάπως έτσι είναι η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη το μεσημέρι της Τετάρτης να υποβάλλει την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ και τον προπονητή της γαλανόλευκης, Τζον Φαν Σιπ, να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, μετά τις τραγικές εμφανίσεις της Εθνικής, με αποκορύφωμα το ματς με το Κόσοβο.

Μέσα σε όλα αυτά, η γαλανόλευκη αυτή την ώρα αντιμετωπίζει την Σουηδία στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που ο κόσμος της έχει γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη, με τους διεθνείς να παίζουν μεταξύ συγγενών και φίλων, αφού ελάχιστοι βρίσκονται στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου. Ενας από αυτούς που επισκέφθηκε το ΟΑΚΑ είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης εμφανίστηκε απροειδοποίητα στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Υφυπουργό μάλιστα να μην πηγαίνει στα επίσημα ως είθισται, με την κίνησή του να στέλνει σαφές μήνυμα προς τους παράγοντες της ΕΠΟ.

Οι διοικούντες την ομοσπονδία όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του και το γεγονός ότι επέλεξε να μην πάει στα επίσημα, έτρεξαν αμέσως δίπλα του και τον παρακάλεσαν να πάει να καθίσει δίπλα στον εκπρόσωπο της UEFA.

Προφανώς για να μην εκτεθούν στον άνθρωπο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Δεν είναι και πολύ σύνηθες ο Υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας που διοργανώνει ένα παιχνίδι να… σνομπάρει τους παράγοντες της ομοσπονδίας και να μην κάθεται μαζί τους στα επίσημα…

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024