Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πεντάστερη η Ιταλία (5-0), όρθια με Σβιντέρσκι η Πολωνία (1-1)

Πεντάστερη η Ιταλία (5-0), όρθια με Σβιντέρσκι η Πολωνία (1-1)

Εύκολες νίκες για Ιταλία, Γερμανία, Αλβανία κόντρα σε Λιθουανία. Ισλανδία και Σαν Μαρίνο – Ο Σβιντέρσκι κράτησε όρθια την Πολωνία κόντρα στην Αγγλία – Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

Εύκολο βράδυ είχε η Ιταλία. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε της Λιθουανίας με 5-0, βελτίωσε το αήττητο σερί της (37 παιχνίδια) και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την κατάληψη της πρώτης θέσης του 3ου ομίλου, η οποία οδηγεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης «καθάρισε» από το πρώτο 30άλεπτο, σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Σκουάντρα Ατζούρα κατέβασε ρυθμούς, με τον Ντι Λορέντσο να διαμορφώνει το τελικό 5-0.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Ελβετία και Βόρεια Ιρλανδία έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που εξυπηρετεί τους Ελβετούς, οι οποίοι έχασαν πέναλτι στο 33΄ με τον Σεφέροβιτς. Αγωνίστηκε σαν αλλαγή το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Στίβεν Ζούμπερ. Η Ιταλία προπορεύεται στον όμιλο έχοντας 14β, με την Ελβετία να ακολουθεί με 8 και η Βόρεια Ιρλανδία με 5, έχοντας όμως δυο παιχνίδια λιγότερα.

Στο ντέρμπι του 9ου ομίλου η Αγγλία και Πολωνία έμειναν στο 1-1, με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να συνεχίζει την αήττητη πορεία της στα προκριματικά. Ο Κέιν έδωσε το προβάσισμα στα Τρία Λιοντάρια, με τον Κάρολ Σβιντέρσκι να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Πλέον, μετά από αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχασε την δεύτερη θέση από την Αλβανία, η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 5-0 του αδύναμου Σαν Μαρίνο.

Η φιναλίστ του Euro βρίσκεται στην πρώτη θέση με 18β, έχοντας το απόλυτο στον όμιλο με την Αλβανία να ακολουθεί με 12 και την Πολωνία στην τρίτη θέση με 10.

Εύκολο βράδυ είχε η Γερμανία, η οποία επικράτησε με 4-0 της Ισλανδίας, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ρουμανία ήρθε ισόπαλη (0-0) με την Βόρεια Μακεδονία, χάνοντας και οι δυο την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην δεύτερη θέση του 10 ομίλου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024