Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά - Το μυστήριο με τα κλεμμένα τάμπλετ - Κάποια από αυτά επιστράφηκαν, οι κλέφτες άφαντοι

Χανιά – Το μυστήριο με τα κλεμμένα τάμπλετ – Κάποια από αυτά επιστράφηκαν, οι κλέφτες άφαντοι

Τα τάμπλετ είχαν κλαπεί από το σχολικό συγκρότημα του Κουμπέ στα Χανιά. Μέρος των κλεμμένων επιστράφηκαν χωρίς κανένας να ξέρει πώς.

Κλοπή-μυστήριο σημειώθηκε στα Χανιά και μάλιστα με απίθανη εξέλιξη. Τάμπλετ είχαν κλαπεί από το σχολικό συγκρότημα του Κουμπέ, αλλά όπως έκανε γνωστό το πρωί της Τετάρτης ο αντιδήμαρχος Παιδείας Χανίων, Αντώνης Βαρδάκης, μέρος των κλεμμένων… επιστράφηκε ξαφνικά στο σχολείο.

Ο κ. Βαρδάκης μίλησε στον Zarpa Radio 89,6 και τον Λεωνίδα Φιλικόζη για άλλα ζητήματα, αλλά η έκπληξη ήρθε όταν η κουβέντα έφτασε στην υπόθεση της κλοπής: «Από τα τάμπλετ που είχαν κλέψει από το 3ο και 4ο Γυμνάσιο στον Κουμπέ, αυτή τη στιγμή λείπουν 13. Αλλά έχουν επιστραφεί 11 από τα 24 που είχαν κλαπεί. Οι κλέφτες δεν βρέθηκαν, αλλά τα τάμπλετ επιστράφηκαν».

Η εξήγηση του αντιδημάρχου

Όταν ρωτήθηκε, πώς είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο, ο κ. Βαρδάκης εξήγησε: «Κάποια στιγμή ο σεκιούριτι που είχε βάλει ο εργολάβος βρήκε τα τάμπλετ μέσα στο σχολείο και επικοινώνησε με τους διευθυντές του σχολείου. Ήρθε η Αστυνομία, εμείς κάναμε διασταύρωση μέσω των σειριακών αριθμών και είναι πράγματι από εκείνα που είχαν κλαπεί».

Με λίγα λόγια, τα τάμπλετ όπως έκαναν… φτερά μια νύχτα, έτσι ξαναεμφανίστηκαν μια άλλη νύχτα. Πράγμα που γεννάει το ερώτημα, ποιοι μπορεί να είναι οι τόσο… φιλότιμοι κλέφτες και τι προκάλεσε τέτοια… ευαισθησία.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Βαρδάκης τόνισε ότι αν δεν βρεθούν και τα υπόλοιπα τάμπλετ, θα κληθεί να τα πληρώσει ο εργολάβος, καθώς η ασφάλεια των σχολείων την περίοδο των εργασιών ήταν δική του ευθύνη: «Ευελπιστούμε να βρεθούν και τα υπόλοιπα, αλλιώς είμαστε σε επικοινωνία με τον εργολάβο για να αποκαταστήσει τη φθορά που υπέστη το σχολείο. Το ζητούμενο είναι να λυθεί το θέμα γιατί είναι ένα μέσο που ήταν απαραίτητο στα παιδιά».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024