Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Παυλίδου - Νέα καταγγελία εις βάρος γνωστού σκηνοθέτη στο πλαίσιο του #MeToo

Σοφία Παυλίδου – Νέα καταγγελία εις βάρος γνωστού σκηνοθέτη στο πλαίσιο του #MeToo

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για μια δική της σκληρή ιστορία κακοποιητικών συμπεριφορών στο χώρο του θεάτρου

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την Σοφία Παυλίδου, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, τη δική της εμπειρία με κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο εργασίας της, αλλά και τη σχέση της με το Χρήστο Φερεντίνο μετά το χωρισμό.

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχω μεγάλη οικογένεια φίλων και ανθρώπων γύρω μου», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στη Φάρμα, η ίδια είπε ότι «Η πρόταση για τη Φάρμα ήρθε όταν ήμασταν σε εγκλεισμό. Αγαπώ πολύ τη φύση. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μπαίνω σε ριάλιτι, αλλά ήταν μια πολύ ωραία διαδικασία για εμένα.

Μου είχε γίνει παλιότερα και πρόταση για το Dancing with the Stars, αλλά με πέτυχε σε φάση της ζωής μου που έδινα προτεραιότητα στην οικογένεια και τα παιδιά μου».

«Παραιτήθηκα από παράσταση γιατί με πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη»

«Στο θέατρο αναγκάστηκα μία φορά να παραιτηθώ από παράσταση γιατί με πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους, ενώ δεν ήταν μέρος του έργου.

Αποχώρησα για να μην υποστώ αυτή τη συμπεριφορά. Αυτό συνέβη πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, και όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει και στο ΣΕΗ.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα και δύσκολο το γεγονός ότι έβλεπα τους συναδέλφους μου να μην αντιδρούν για να μην χάσουν τη δουλειά τους. Είναι πολύ λυπηρό», ανέφερε η Σοφία Παυλίδου για τη δική της εμπειρία από κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο εργασίας της.

«Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που έχουν θέματα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Πιστεύω ότι μετά από όσα έχουν γίνει θα έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τη σχέση της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, η όμορφη ηθοποιός ανέφερε ότι έχουν πολύ καλή σχέση.

«Τα ζευγάρια που χωρίζουν και έχουν παιδιά οφείλουν να βάλουν στην άκρη τον θυμό και τον εγωισμό τους. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι μόνη από τότε που χώρισα το Χρήστο. Είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν κοινή μας απόφαση, αλλά μας δυσκόλεψε», εξήγησε η ίδια.

«Με φλερτάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για αυτό υπάρχουν. Και έξω, σε μαγαζιά με φλερτάρουν. Αλλά δεν έχω νιώσει ακόμα την ανάγκη να μπω σε μια σχέση», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφορικά με όσο κάνει επαγγελματικά αυτή την περίοδο, η ίδια είπε ότι «Είμαι στην παράσταση “Άγρια Δύση”, θα είμαστε στις 27 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη και νωρίτερα έχουμε και κάποιες παραστάσεις στο Γύθειο».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024