Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Fishy - Σαλπάρει για το Ιόνιο με καπετάνιο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Fishy – Σαλπάρει για το Ιόνιο με καπετάνιο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

To “Fishy”, η νέα, πρωτότυπη ταξιδιωτική εκπομπή ξεκινά στο MEGA και μας προσκαλεί στις πιο διασκεδαστικές εξορμήσεις

Με καπετάνιο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στις 18:40, σαλπάρουμε για το Ιόνιο.

To “Fishy”, η νέα, πρωτότυπη ταξιδιωτική εκπομπή ξεκινά στο MEGA και μας προσκαλεί στις πιο διασκεδαστικές εξορμήσεις.

Κάθε εβδομάδα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρέα με έναν καλεσμένο πηγαίνουν για ψάρεμα με σκάφος, μαθαίνουν τεχνικές από τον σύμβουλο ψαρέματος, Κώστα Αντωνιάδη, και απολαμβάνουν τα μαγευτικά τοπία του Ιονίου.

Γνωρίζονται με ντόπιους και εξερευνούν τον τόπο που επισκέπτονται. Σε μια ερημική παραλία, τους περιμένει ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος, πάντα έτοιμος να μαγειρέψει ό,τι ψαρεύουν.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στις 18:40, το ταξίδι ξεκινά από τη μαγευτική Ιθάκη. Πρώτος καλεσμένος, ο Πάνος Κιάμος. Ποια είναι η σχέση του δημοφιλούς τραγουδιστή με το ψάρεμα;

Ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Κώστας Αντωνιάδης επιβιβάζονται στο σκάφος, την «Εύα» όπως τη βάφτισαν, και πηγαίνουν στα βαθιά. Στα 85 περίπου μέτρα ξεκινούν το ψάρεμα. Ο Πάνος Κιάμος δείχνει άνετος και, μάλλον, τα καταφέρνει, μετά τις πολύτιμες συμβουλές του Κώστα Αντωνιάδη. Τι ψάρια θα πιάσει;

Η μέρα συνεχίζεται στην όμορφη Ιθάκη και συγκεκριμένα στο Βαθύ. Εκεί, συναντούν τον Γιώργο Λίλα, ντόπιο κάτοικο του νησιού, ο οποίος είναι εκπαιδευτής καταδύσεων και επαγγελματίας δύτης. Μιλούν για τις καταδύσεις και τους κινδύνους, καθώς και για νάρκες (ενεργές ή μη) που βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας.

Κι επειδή το «Fishy» περνάει και από το… στομάχι, σειρά παίρνει ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος. Ανάβει φωτιά σε μια ερημική παραλία και μαγειρεύει για την παρέα. Όσο το φαγητό ετοιμάζεται, ο Πάνος Κιάμος παίρνει την κιθάρα και, μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στήνουν ένα μικρό party. Το τραπέζι στρώνεται κι ενώ οικοδεσπότης και καλεσμένος απολαμβάνουν τις νοστιμιές που έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος, συζητούν για το τι σημαίνει τελικά η θάλασσα για τον Πάνο Κιάμο και πώς αυτή συνδέεται με τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

“FISHY”

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:40

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18:40

#Fishy

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024