Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μίκης Θεοδωράκης - Στεφάνι του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη μνήμη του παγκόσμιου Έλληνα

Μίκης Θεοδωράκης – Στεφάνι του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη μνήμη του παγκόσμιου Έλληνα

Στεφάνι για να αποτίσουν φόρο τιμής στον κορυφαίο δημιουργό έχουν στείλει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Λίγο πριν η σορός του Μίκη Θεοδωράκη μεταφερθεί στον Γαλατά Χανίων, πλήθος κόσμου σπεύδει στη Μητρόπολη Αθηνών για να αποδώσει τιμή στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη.

Ανάμεσά τους, υποκλίνονται ο καλλιτεχνικός κόσμος και ο πολιτικός κόσμος -εκπρόσωποι των οποίων αναμένουν υπομονετικά στην ουρά προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι και να αποχαιρετήσουν τον οικουμενικό Έλληνα- ενώ δεκάδες είναι τα στεφάνια που έχουν σταλεί για να συνοδεύσουν τον Μίκη Θεοδωράκη στην τελευταία του κατοικία.

Στεφάνι για να αποτίσουν φόρο τιμής στον κορυφαίο δημιουργό έχουν στείλει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Σημειώνεται πως, με μια συγκινητική ανάρτηση, ο Βαγγέλης είχε αποχαιρετήσει τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.

«Ο Μίκης Θεοδωράκης πέρασε στην αθανασία και ο ελληνικός λαός πενθεί. Ο Μίκης κράτησε στις πλάτες του την Ελλάδα και εκείνη θα τον παραδώσει δαφνοστεφανωμένο στην αιωνιότητα. Μίκη, θα θυμάμαι πάντα τις ατέλειωτες συζητήσεις μας, το λαμπρό σου μυαλό και το μέγα πάθος σου για την Ελλάδα. Σε ευχαριστούμε για το Παγκόσμιο έργο σου, για τους αγώνες σου για την πατρίδα και για τα ατέλειωτα συναισθήματα που μας χάρισες με τη μουσική σου» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Δείτε εικόνες

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024