Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρονάλντο για Παρί – «Έπαιξα στους Galácticos και δεν κατέκτησα το Champions League»

Ρονάλντο για Παρί – «Έπαιξα στους Galácticos και δεν κατέκτησα το Champions League»

Ο Ρονάλντο έβαλε την Παρί Σεν Ζερμέν στη θέση του φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ταρακούνησε το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα το φετινό καλοκαίρι, αποκτώντας τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Ράμος, Τζίτζι Ντοναρούμα, Τζίνι Βαϊνάλντουμ και Ασράφ Χακίμι.

Την ίδια στιγμή διατήρησε τον Κιλιάν Εμπαπέ στο ρόστερ και έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που εύκολα μπορεί να πάρει το προσωνύμιο «Dream Team».

Αυτόματα οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και οποιαδήποτε απώλεια τίτλου θα θεωρηθεί αποτυχία. Αυτό όμως που έχουν βάλει σαν στόχο στο Παρίσι είναι η κατάκτηση του Champions league, κάτι που φαντάζει πιο κοντά από ποτέ για να επιτευχθεί.

Ο Ρονάλντο, το «φαινόμενο», μίλησε για την Παρί, την οποία έβαλε σε θέση pole position για την κούπα «με τα μεγάλα αυτιά», αλλά τόνισε πως και αυτός υπήρξε για πέντε χρόνια (2002-2007) μέλος των Galácticos, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει ποτέ στην ευρωπαϊκή κορυφή.

«Η PSG βρίσκεται στην pole position, αλλά είναι διαφορετικό να μιλάς και διαφορετικό να παίζεις ποδόσφαιρο. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν το γήπεδο. Έπαιξα στη Ρεάλ Μαδρίτης για σχεδόν πέντε σεζόν, στην ομάδα των Galácticos και δεν κέρδισα ποτέ το Champions League».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην Serie A, εκεί όπου θεωρεί την Ίντερ ως το απόλυτο φαβορί για να κάνει το repeat.

«Για μένα το μεγάλο φαβορί εξακολουθεί να είναι η Ίντερ. Ο Λουκάκου έφυγε, αλλά η ομάδα παραμένει ισχυρή και ισορροπημένη, υπέγραψε τον Τζέκο και ολοκλήρωσε άλλες σημαντικές μεταγραφές και υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες νεαροί παίκτες στο σύνολο».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024