Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νοκ άουτ ο Λουκάκου, χάνει το ματς με τη Λευκορωσία

Νοκ άουτ ο Λουκάκου, χάνει το ματς με τη Λευκορωσία

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι του Βελγίου με τη Λευκορωσία, καθώς αποκόμισε έναν μυικό τραυματισμό στο ματς με την Τσεχία.

Στη χθεσινή αναμέτρηση του Βελγίου με την Τσεχία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ.

Ωστόσο, στάθηκε άτυχος και λίγο πριν το φινάλε του αγώνα αποχώρησε, καθώς τραυματίστηκε. Πρόκειται για έναν τραυματισμό, ο οποίος θα του στερήσει τη συμμετοχή από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, με τη Λευκορωσία (8/9).

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα στο μηρό και αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του. Θα επιστρέψει στο Λονδίνο, όπου θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μεγεθός του προβλήματος του.

Φυσικά, ανησυχία επικρατεί και στις τάξεις της Τσέλσι, με τους φίλους των «μπλε» να αγωνιούν για το αν θα μπορέσει ο Βέλγος άσος να κάνει το ντεμπούτο του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Άστον Βίλα το ερχόμενο Σάββατο (11/9).

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024