Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφυγε από τη Γουϊνέα με ναυλωμένο αεροπλάνο η αποστολή του Μαρόκου

Έφυγε από τη Γουϊνέα με ναυλωμένο αεροπλάνο η αποστολή του Μαρόκου

Με ένα ναυλωμένο αεροπλάνο που είχε στείλει η κυβέρνηση, η αποστολή του Μαρόκου κατάφερε να φύγει από τη Γουϊνέα, όπου οι ειδικές δυνάμεις της χώρας έχουν επιβάλλει το δικό τους καθεστώς.

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Γουϊνέα, καθώς η χώρα βρίσκεται πλέον υπό το καθεστώς των ειδικών δυνάμεων της χώρας οι οποίες συνέλαβαν τον πρόεδρο Άλφα Κοντέ και κατήργησαν τους θεσμούς.

Οι πραξικοπηματίες μάλιστα έχουν ανεβάσει βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο πρόεδρος Αλφα Κοντέ να κρατείται όμηρος. «Αποφασίσαμε αφού συλλάβαμε τον πρόεδρο, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή μαζί μας, να καταργήσουμε το ισχύον Σύνταγμα, να καταργήσουμε τους θεσμούς. Αποφασίσαμε επίσης να διαλύσουμε την κυβέρνηση και να κλείσουμε τα σύνορα, στο έδαφος και στον αέρα», αναφέρει ένας από τους πραξικοπηματίες.

Όλη η υπόθεση, έχει φέρει σε αγωνία και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς στη χώρα βρίσκονται οι Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά, λόγω των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Γουϊνέα ήταν να αντιμετωπίσει την εθνική ομάδα του Μαρόκου, η οποία ωστόσο κατάφερε να φύγει από τη χώρα. Η κυβέρνηση του Μαρόκου, έστειλε ένα ειδικό ναυλωμένο αεροπλάνο στη Γουϊνέα, παίρνοντας από εκεί την αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πλέον, άπαντες περιμένουν να μάθουν νεότερα από τη χώρα, με τον πρόεδρο Αλφα Κοντέ να κρατείται όμηρος, σύμφωνα πάντα με τους πραξικοπηματίες.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024