«Η μεσαία τάξη γνωρίζει καλά ποιος μείωσε φορολογικούς συντελεστές για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, ποιος μείωσε τον ΕΝΦΙΑ, ποιος μείωσε τις ασφαλιστικές εισφορές και την προκαταβολή φόρου, ποιος ανέστειλε για το 2021 την εισφορά αλληλεγγύης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τσίπρα

«Στην αποψινή του συνέντευξη, ο κ. Τσίπρας θέλησε να δείξει ότι ενδιαφέρεται για την μεσαία τάξη», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση», προσέθεσε, «που θέλουμε διακαώς να γίνει, για να αναδειχθεί η αλήθεια».

«Η μεσαία τάξη», τόνισε ο κ. Οικονόμου, «γνωρίζει καλά ποιος μείωσε φορολογικούς συντελεστές για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, ποιος μείωσε τον ΕΝΦΙΑ, ποιος μείωσε τις ασφαλιστικές εισφορές και την προκαταβολή φόρου, ποιος ανέστειλε για το 2021 την εισφορά αλληλεγγύης».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε, επίσης, ότι η μεσαία τάξη γνωρίζει «ποιος κατά την διάρκεια της πανδημίας, την στήριξε με επιστρεπτέες και μη επιστρεπτέες προκαταβολές, με έκπτωση ενοικίων, με το πρόγραμμα ‘Γέφυρα’ για την επιδότηση δανείων πρώτης κατοικίας και τόσα άλλα».

«Αυτά και πολλά ακόμη τα γνωρίζει η μεσαία τάξη», επεσήμανε ο Γιάννης Οικονόμου, καταλήγοντας χαρακτηριστικά: «Και τα γνωρίζει και δεν ξεχνά».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr