Μια απίστευτη ιστορία στη Νάπολη της Ιταλίας. O ιδιοκτήτης καταστήματος με καπνά, στο κέντρο της Νάπολης, προσπάθησε να κλέψει κερδοφόρο «ξυστό», το οποίο είχε μόλις… πουλήσει ο ίδιος σε ηλικιωμένη γυναίκα!

Σύμφωνα με τα όσα έκαναν γνωστά οι καραμπινιέροι (σ.σ. Ιταλοί αστυνομικοί), η γυναίκα αγόρασε δύο δελτία «ξυστό» και, όταν κατάλαβε ότι το δεύτερο ήταν «τυχερό» και είχε κερδίσει 500 χιλιάδες ευρώ, ζήτησε την επιβεβαίωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος, που της το είχε μόλις πουλήσει.

Ένας  υπάλληλος έλεγξε και κατέγραψε τους αριθμούς, επιβεβαιώνοντας έτσι στην ηλικιωμένη γυναίκα ότι ήταν η τυχερή της μέρα – ή έτσι τουλάχιστον πίστεψε η ίδια. Γιατί αμέσως μετά, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος καπνών άρπαξε το «ξυστό», βγήκε έξω, ανέβηκε στην μηχανή του και… εξαφανίσθηκε.

Οι καραμπινιέροι, οι οποίοι κλήθηκαν άμεσα, σήμαναν συναγερμό και  ειδοποίησαν την αρμόδια κρατική αρχή, ότι ο συγκεκριμένος έμπορος δεν θα έπρεπε, σε καμία περίπτωση, να εισπράξει το ποσό.

Τελικά, περισσότυερες από 24 ώρες μετά, ο Ναπολιτάνος έμπορος εντοπίσθηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης «Φιουμιτσίνο», ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τις Κανάριες νήσους!

Μετά από έρευνα, πάντως, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε μαζί του, το τυχερό «ξυστό», το οποίο, όμως, πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί, διότι διαφορετικά ούτε η ιδιοκτήτριά του δεν θα μπορέσει να εισπράξει τις 500 χιλιάδες ευρώ που της ανήκουν.

Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, ο υπαίτιος κλοπής φέρεται να κατέθεσε το πολύτιμο «ξυστό» σε τράπεζα της Λατίνα, 73 χιλιόμετρα νότια της Ρώμης, πριν προσπαθήσει να αναχωρήσει για τις Κανάριες νήσους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο