Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mad Clip - Από την εκκίνηση στο φανάρι, στη στιγμή που χάνει τον έλεγχο

Mad Clip – Από την εκκίνηση στο φανάρι, στη στιγμή που χάνει τον έλεγχο

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τόσο οι μαρτυρίες όσων ήταν εκεί, όσο και το οπτικό υλικό από διάφορες κάμερες κατά μήκος της παραλιακής.

Έχοντας στη διάθεσή τους τουλάχιστον δύο βίντεο – ένα από τη στιγμή της εκκίνησης και ένα από το σημείο που έχασε τον έλεγχο – οι αρμόδιοι της Τροχαίας προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ πίσω από το ατύχημα που κόστισε τη ζωή στον τράπερ Mad Clip.

Φυσικά σημαντικό ρόλο θα παίξουν τόσο οι μαρτυρίες όσων ήταν εκεί, όσο και το οπτικό υλικό από διάφορες κάμερες κατά μήκος της παραλιακής.

Εν τω μεταξύ πριν λίγα 24ωρα στην αστυνομία εμφανίστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του Audi, που αναζητούσαν οι αρχές και είχε εμπλοκή στο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip, κάτι που απεικονίζεται και στο σχετικό βίντεο ντοκουμέντο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Μετά τη σφοδρή πρόσκρουση, το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, επέστρεψε από γάμο φίλο του, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια κολόνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Αποκαλυπτικό βίντεο από τη στιγμή που χάνει τον έλεγχο

Τις τελευταίες ώρες στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένα βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο παρουσίασε και ο ΑΝΤ1 το Σάββατο και δείχνει την στιγμή που ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα αυτό να αρχίσει να πλαγιολισθαίνει.

Στο βίντεο ο τραγουδιστής με το πολυτελές αυτοκίνητο φαίνεται να οδηγεί με αυξημένη ταχύτητα στην ευθεία. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία χάνει τον έλεγχο, το αυτοκίνητο αρχίζει να φέρνει στροφές και με μεγάλη ταχύτητα βγαίνει εκτός δρόμου. Πίσω διακρίνεται ένα ακόμα αμάξι το οποίο πατάει φρένο.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του γνωστού τράπερ

Την ίδια ώρα σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Σημειώνεται πάντως πως στο σημείο του δυστυχήματος, καθημερινά καταφτάνουν πολλοί νέοι άνθρωποι, θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς του Mad Clip για να αφήσουν λίγα λουλούδια και ένα κερί στη μνήμη του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024