Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό του Αρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Οι Κίτρινοι άνοιξαν το σκορ στο 38’ με τον Ματέο Γκαρσία και οι Ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 80’ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, καθώς έλειπαν οι διεθνείς, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει φανέλα βασικού στον Καρμπόβνιακ, ενώ ντεμπούτο έκανε και ο Κινκουέ. Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι νεαροί Ξενιτίδης, Μαυρουδής και Αποστολόπουλος.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
Ο γκαρντ της Παρί Ναντίρ Χίφι στην πρόβλεψή του για για το ποιες ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο Final Four, αφήνει εκτός τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ.