Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας – «Πιο γρήγοροι και αποτελεσματικοί»

Μπαρτζώκας – «Πιο γρήγοροι και αποτελεσματικοί»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με το Λαύριο και τόνισε ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα του θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

Εντυπωσιακός ήταν ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Λαύριο, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να επικρατεί εύκολα με 99-64 για το «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19», που πραγματοποιείται στο ΣΕΦ.

Η εμφάνιση των Πειραιωτών ικανοποίησε απόλυτα τον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος τόνισε ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα του θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Oπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι παίκτες του σε λίγο καιρό θα παίζουν με μεγαλύτερη ταχύτητα και θα είναι πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το νέο ρόστερ του Ολυμπιακού: «Είχαμε έναν κορμό από πέρσι και Ελλήνων και ξένων παικτών και νομίζω ότι παίζουμε λίγο πιο νωρίς καλά. Οι παίκτες που ήρθαν ξέρουν το γήπεδο και γρήγορα προσαρμόστηκαν στα δεδομένα που ζητάμε, αλλά σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να παίξουμε πλήρεις και με ισχυρότερους αντιπάλους για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα».

Για τα καλά στοιχεία και τις αδυναμίες της ομάδας: «Νομίζω πρέπει να δουλέψουμε μαζί, αν θέλουμε να έχουμε δημιουργία. Δεν ξέρω πόσες τελικές πάσες κάναμε, αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε πάνω από 30. Γενικά μπορούμε να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα. Έχουμε καλούς παίκτες στο τρανζίσιον. Αυτό που θέλουμε είναι σίγουρο ριμπάουντ κι αν απλοποιήσουμε την επίθεση θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Για το αν θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Πρίντεζης: «Δεν το ξέρω είναι ιατρικό θέμα».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024