Το MEGA το καλό έρχεται με νέο πλούσιο πρόγραμμα και με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης στο  δυναμικό του.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές των νέων τηλεοπτικών σειρών του Μεγάλου Καναλιού, μοιράζονται μαζί μας τους λόγους για τους οποίους φέτος ψηφίζουν το MEGA το καλό…

Η απάντηση για την Σοφία Μανωλάκου είναι ξεκάθαρη: 

«Μιας και το καλοκαίρι έχει αρχίσει σιγά-σιγά να μας αποχαιρετά, νομίζω πως ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε σπίτι μας. Και φέτος για ακόμα μια χρονιά το σπίτι μας θα είναι  το MEGA. Το MEGA το καλό. ‘Ενα MEGA γεμάτο μυθοπλασία, Κομάντα και Δράκοι, Η Γη της Ελιάς, Ο Δάσκαλος, Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Ένα MEGA γεμάτο ενημέρωση Νίκο Ευαγγελάτο και Live News αλλά και πολλές γυναίκες στα ηνία εκπομπών Ελένη Μενεγάκη που μας είχε λείψει πολύ, Αγγελική Νικολούλη με το Φως στο Τούνελ για να εξιχνιάσουμε παρέα διάφορες υποθέσεις, Κατερίνα Καραβάτου, Σίσσυ Χρηστίδου, Δανάη Μπάρκα. Και έχουμε και μια επιστροφή από τα παλιά MEGA STAR για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν μουσική οι νεότεροι. Όλα αυτά εδώ στο MEGA το καλό». 

Η Μαρίνα Κοσμά είναι σίγουρη ότι θα παρακολουθήσει στο νέο πρόγραμμα του MEGA: 

«Νομίζω ότι έχω δύο αγαπημένα για το νέο πρόγραμμα του MEGA, για τις δύο αγαπημένες μου ώρες μέσα στο σπίτι. Η μια είναι για τον πρωινό μου καφέ με Πάμε Δανάη! φυσικά για να ξεκινήσει καλά η μέρα και η άλλη είναι για το βραδινό μου με χουχούλιασμα και πολύ γέλιο στο κρεβάτι, με τι άλλο; Με Συμπέθερους από τα Τίρανα».

Με τη σειρά της η Μπίλιω Μαρνέλη δηλώνει:  

«Φέτος έχω και εγώ τη χαρά να είμαι στο MEGA το καλό με τη συμμετοχή μου στη Σκοτεινή Θάλασσα του  Γρηγόρη Καραντινάκη. Από το νέο πρόγραμμα του MEGA περιμένω με πολύ μεγάλη ανυπομονησία να δω το Κομάντα και Δράκοι, τον Δάσκαλο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τα νέα επεισόδια του MEGA Stories».

Τέλος ο Ντάνιελ Νούρκα δηλώνει για το νέο πρόγραμμα του MEGA:

«Μόλις ήρθα από τα Τίρανα και ήρθα να δω τα πεθερικά μου και σε λίγο φτάνουν και οι γονείς μου. Λέμε να κάτσουμε σπίτι σήμερα. Θα δούμε MEGA. Ανυπομονώ να αρχίσει ο καινούριος Παπακαλιάτης, Ο Δάσκαλος αν και έχει τόσες πολλές επιλογές για τόσα γούστα. Έχει τόσα καινούρια σίριαλ, εκπομπές, ψυχαγωγία, ενημέρωση.. Τόσα πολλά…Το MEGA το καλό λοιπόν…»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο