Το τρίτο… ημίχρoνο του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε μετά το σφύριγμα της λήξης, έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι οπαδοί του συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο και αυτή την ώρα κάνουν πορεία στη Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι για την άδικη απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, που διατήρησε την ποινή των -6 βαθμών που είχε επιβάλει η επιτροπή δεοντολογίας, αλλά και για τον γενικότερο πόλεμο που δέχεται η ομάδα τους.

Η οργή του κόσμου του Άρη για την αδικία σε βάρος της ομάδας του ήταν μεγάλη και εκφράστηκε με συνθήματα σε βάρος της Πολιτείας, της ΕΠΟ αλλά και του προέδρου της, Θόδωρου Ζαγοράκη.

Οι χιλιάδες οπαδοί των κιτρίνομαυρων απαιτούν το αυτονόητο από όλους τους αρμόδιους φορείς. Την αποκατάσταση της αδικίας και την ακύρωση της ισχύς της συγκεκριμένης ποινής, που επιβλήθηκε για μια υπόθεση στην οποία η ΠΑΕ Άρης, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες, δεν είχε τη παραμικρή σχέση.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη απέστειλαν επιστολές προς τον υπεύθυνο του τομέα αθλητισμού, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, τον οποίο και ενημέρωναν για τις αντιδράσεις του κόσμου του Άρη αλλά και για το ότι ετοιμάζονται μεγάλες κινητοποιήσεις στην ΔΕΘ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο