Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο… μισός Ολυμπιακός και τα πλάνα του Μαρτίνς για τον Άρη

Ο… μισός Ολυμπιακός και τα πλάνα του Μαρτίνς για τον Άρη

Με το μισό ρόστερ να λείπει λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να δει πράγματα από νέους αλλά και παλιούς

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τελικά το επόμενο Σαββατοκύριακο (11-12/9), και πριν από την πρεμιέρα του κόντρα στον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (20:00) ένα πολύ δυνατό φιλικό κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς και πρόβα τζενεράλε, αλλά λόγω των εθνικών ομάδων αυτό δεν είναι δυνατό να συμβεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δε θα έχει στη διάθεσή του 14 διεθνείς που βρίσκονται σε κάθε άκρη της Ευρώπης και της Αφρικής, αλλά από αυτούς που είναι διαθέσιμοι περιμένει να δει πράγματα.

Για κάποιους θα είναι η πρώτη φορά, για άλλους θα είναι μια ευκαιρία να… ανέβουν στα μάτια του πορτογάλου τεχνικού και να μπουν δυνατά στα πλάνα του ενόψει της πολύ απαιτητικής σεζόν που έρχεται.

Ο Μιχάλ Καρμπόβνικ αναμένεται να είναι ένας από αυτούς που θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα, έστω και σε ανεπίσημο ματς.

Ο πολωνός μπακ θα ξεκινήσει πιθανότατα βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στο δεξί θα είναι ο Λαλά.

Ο Γάλλος θα έχει μια ευκαιρία να δείξει πράγματα σε μια προσπάθεια να… γυρίσει φέτος το χαρτί και να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον όταν αποκτήθηκε, τον περασμένο Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα, μια πρώτη γεύση αναμένεται να πάρει ο Μαρτίνς και από τον Ετιέν Κινκουέ, που έχει μπει δυνατά στις προπονήσεις στου Ρέντη.

Ο θηριώδης στόπερ, που αποκτήθηκε από την Ίντερ, θα πάρει χρόνο συμμετοχής και θα δώσει ένα πρώτο δείγμα των ικανοτήτων του, με τα όσα τον συνοδεύουν να αφήνουν πολλές υποσχέσεις.

Βασικός θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν ο Ρόνι Λόπες, ώστε να αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στο κλίμα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η επιστροφή του Τικίνιο, πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Απουσίες υπάρχουν πολλές λοιπόν για τον Ολυμπιακό, αλλά και ευκαιρίες για κάποια συμπεράσματα επίσης.

Συνοπτικά, από την πρώτη ομάδα ο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει στους Κρίστινσον, Λαλά, Καρμπόβνικ, Σωκράτη, Μπα, Αποστολόπουλο, Κινκούε, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Λόπες, Ελ Αραμπί και Τικίνιο, ενώ θα έχει μαζί του και τους Ξενιτίδη, Αλγκασίμ Μπα, Καραργύρη, Παπαδούλη.

Τέλος, στην αποστολή θα είναι πιθανότατα και 2-3 ακόμη νέοι παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024