Κύθνος – Επιχείρηση διάσωσης 6 ατόμων – Εγκατέλειψαν καταμαράν μετά από εισροή υδάτων
Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι 7 μποφόρ
Σε εγκατάλειψη του καταμαράν σκάφους τους, μετά από εισροή υδάτων, προχώρησαν 6 άτομα (5 αλλοδαποί και 1 Έλληνας) που επέβαιναν σε αυτό, στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του Αγ. Δημητρίου, στην Κύθνο.
Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, ενώ στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν, σπεύδουν ένα πλωτό του Λιμενικού, παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι 7 μποφόρ.
- «Ο κόσμος σκοτείνιασε»: Η σπαρακτική ανάρτηση του πατέρα του 18χρονου στον Πύργο που έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε
- Eurobank: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει τις μισές απώλειες της κρίσης – Μείωση ανεργίας αλλά με δομικά προβλήματα
- Ο Καν «διώχνει» τους Χένες, Ρουμενίγκε από την Μπάγερν
- Παιχνίδια AI στο μικροσκόπιο των ερευνητών – «Παρερμηνεύουν τα συναισθήματα των παιδιών, απαντούν ανάρμοστα»
- Η Χεζμπολάχ έτοιμη για μια «μακρά σύγκρουση» με το Ισραήλ, δήλωσε ο ηγέτης της
- Έρευνα: Το 44% των Ελλήνων δεν εγκρίνει… την ηθική των άλλων – Γιατί μας αρέσει να κουνάμε το δάχτυλο



