Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mad Clip - Παντελής Παντελίδης: Οι τραγικές συμπτώσεις πίσω από το τέλος

Mad Clip – Παντελής Παντελίδης: Οι τραγικές συμπτώσεις πίσω από το τέλος

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι μάλιστα που μόλις διάβασαν τα δυσάρεστα νέα για τον Mad Clip έφεραν στο μυαλό τους τον αγαπημένο τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.

Ο χαμός του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο, με το γνωστό τράπερ να βυθίζει άπαντες στη θλίψη.

Ο θάνατος του μάλιστα για τους φίλους τους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς με πολλούς από αυτούς πριν βρίσκονταν στο γάμο αγαπημένης τους φίλης και τραγουδούσαν στο γαμήλιο πάρτι της.

Ο γνωστός τράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο επί της Λεωφόρου Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση όπου κατέληξε.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι μάλιστα που μόλις διάβασαν τα δυσάρεστα νέα έφεραν στο μυαλό τους τον αγαπημένο τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.

Η τραγική σύμπτωση είναι πως ο Mad Clip και ο Παντελής Παντελίδης έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα, ενώ τα δύο τροχαία έγιναν σε απόσταση 8 χιλιομέτρων.

Συγκεκριμένα ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού.

Το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Τραυματίστηκαν επίσης οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

Η κηδεία του έγινε δύο ημέρες μετά στη Νέα Ιωνία, με μια λαοθάλασσα να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία.

Ο 33χρονος Παντελής Παντελίδης που μπήκε σαν κομήτης στο ελληνικό τραγούδι, κάνοντας κυριολεκτικά θραύση, έφυγε με το ίδιο ξαφνικά. Και άδοξα, τη στιγμή της απογείωσής του. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα δικαστικό θρίλερ μεταξύ της οικογένειάς του και των συνεπιβατιδών του τη μοιραία εκείνη νύχτα.

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024