Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γη της Ελιάς - Νεκρός ο Πέτρος - Η Χάιδω σπαράζει και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση

Η Γη της Ελιάς – Νεκρός ο Πέτρος – Η Χάιδω σπαράζει και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αρεόπολη της Μάνης. Μετά το θάνατο της Στέλλας, που δολοφονήθηκε ενώ πήγαινε με την άμαξα στην εκκλησία για να παντρευτεί, η οικογένειά της προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο.

Παράλληλα, με το χαμό της νεαρής κοπέλας γίνεται γνωστό πως έχει δολοφονηθεί και ο πατέρας της, Πέτρος Στεφανέας, ο οποίος ως εκείνη τη στιγμή αγνοείται. Ύστερα από τις έρευνες των αρχών εντοπίζεται η σωρός του και οι στιγμές που εκτυλίσσονται είναι δραματικές.

Η μητέρα και σύζυγος, Χάιδω, καταρρακωμένη ορκίζεται ότι θα πάρει εκδίκηση και ότι όσοι οδήγησαν στο χώμα την κόρη της και τον άντρα της θα πληρώσουν με το ίδιο «νόμισμα». «Καταραμένοι να είναι αυτοί που άνοιξαν την βεντέτα», λέει χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη αναγκάζεται να πει ψέματα στον Στέφανο, ότι είναι ερωτευμένη με άλλον, προκειμένου να τον απομακρύνει και να μην τον μπλέξει στα δικά της προβλήματα. Ενώ έχει φύγει από το σπίτι της παίρνει τηλέφωνο τον θείο και τη θεία της, Ισίδωρο και Ιουλία, προκειμένου να τους ζητήσει να σταματήσουν να την αναζητούν. Από την άλλη άκρη της γραμμής εμφανίζεται καθησυχαστική και τους ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει. Εκείνοι απογοητεύονται και μάταια προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη.

Στη σειρά που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, παίζουν οι ηθοποιοί: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, Γιώργος Παρτσαλάκης

Φιλική συμμετοχή: Άντζελα Γκερέκου. Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου. Guest star, Μάρω Κοντο

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024