Συγκινεί η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη – Περιγράφει τις τελευταίες του στιγμές
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, μιλάει για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της και ραγίζει καρδιές. «Τις τελευταίες μέρες ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Να συνεχίσουμε να τον αγαπάμε»
Ο Μίκης Θεοδωράκης έφυγε από τη ζωή στα 96 του χρόνια, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ραγίζει καρδιές περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του μεγάλου συνθέτη. Την ίδια στιγμή απευθύνει έκκληση σε όλους να μην τον ξεχάσουμε ποτέ. «Να αγαπάμε τον μπαμπά. Να συνεχίσουμε να αγαπάμε τον μπαμπά».
«Στο τέλος της ζωής του ήτανε πολύ δύσκολα, πολύ δύσκολα για 20 μέρες» ανέφερε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.
Μιλώντας στο Live news, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναφέρθηκε και στις τελευταίες στιγμές του: «Υπέφερε, δεν ήθελε να ζήσει άλλο, τελικά τελείωσε σήμερα το πρωί. Τα πνευμόνια του δεν λειτουργούσαν».
«Δεν μπορούσε να μιλήσει τις τελευταίες μέρες»
«Δεν το πιστεύω, κάθομαι εδώ και είναι σαν να κοιμάται και τον χαϊδεύω και τον νανουρίζω… Είναι ήρεμος, είναι ήρεμος, κλείσανε τα μάτια του και δεν το πιστεύω. Δεν μπορούσε να μιλήσει τις τελευταίες μέρες, ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ήθελε να πεθάνει, μας παρακαλούσε, να πεθάνει, να τον σκοτώσουμε, να βρούμε μια ένεση. Είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δυστυχώς πέθανε οδυνηρά» υπογράμμισε.
«Αυτό που θέλω να πω είναι να μην τον ξεχάσουμε τον μπαμπά. Ήταν καλός άνθρωπος, σπουδαίος άνθρωπος, αγωνιστής, μεγάλος καλλιτέχνης με ωραίες μελωδίες και πολύ αγώνα. Πολύ αγώνα, πολλές θυσίες, αυτός ήταν ο μπαμπάς» πρόσθεσε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη.
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία