Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποσύρεται από τη Formula 1 o Ραϊκόνεν

Αποσύρεται από τη Formula 1 o Ραϊκόνεν

Ο Κίμι Ραϊκόνεν μέσω ανάρτησής του στα σόσιαλ μίντια έκανε γνωστό πως αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν ως πιλότος της Formula 1.

Ο Κίμι Ραϊκόνεν πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τη Formula 1 στο τέλος της σεζόν, βάζοντας έτσι τέλος σε μια γεμάτη καριέρα ως πιλότος στο κορυφαίο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο «Iceman» με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια έκανε γνωστή την απόφασή του ευχαριστώντας την οικογένειά του, τις ομάδες στις οποίες βρέθηκε και φυσικά όλους τους φίλους του αθλήματος που τον υποστήριξαν.

Το μήνυμα του Κίμι Ραϊκόνεν:

«Αυτό ήταν. Αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν στη Formula 1. Πρόκειται για μια απόφαση που πήρα τον περασμένο χειμώνα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση αλλά έπειτα από αυτή τη σεζόν ήρθε η στιγμή για νέα πράγματα.

Αν και η σεζόν συνεχίζεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, όλες τις ομάδες που βρέθηκα, όσους βοήθησαν στην καριέρα μου και ειδικά όλους τους οπαδούς που με υποστήριζαν όλον αυτόν τον καιρό.

Η Formula 1 μπορεί να έφτασε στο τέλος της για μένα, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή που κάνω και να ευχαριστηθώ. Θα τα πούμε έπειτα από όλα αυτά. Με εκτίμηση Κίμι».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024