Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο – Στην Cosmote TV οκτώ ομάδες της Superleague

Επίσημο – Στην Cosmote TV οκτώ ομάδες της Superleague

Η Cosmote TV ανακοίνωσε τη συμφωνία της με ακόμη πέντε ΠΑΕ της Superleague και συνολικά τη νέα σεζόν θα έχει τα δικαιώματα οκτώ ομάδων, κάτι που σημαίνει πως θα έχουμε κανονικά σέντρα στο πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου.

Το deal με ακόμα πέντε ομάδες της Superleague ανακοίνωσε η Cosmote TV, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου, καθώς όλες οι ΠΑΕ έχουν πλέον τηλεοπτικό συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια είναι η σημαντικότερη μεταγραφή στη Super League; (poll)
Πως θα παίξει ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τον Άρη

Η Cosmote TV λοιπόν θα έχει εκτός από τα δικαιώματα των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΟΦΗ και των Απόλλωνα Σμύρνης, Βόλου, Ιωνικού, Λαμίας και Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η νέα σεζόν της Superleague Interwetten ξεκινάει και για πρώτη φορά 8 ελληνικές ομάδες θα παίζουν αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV. Μετά τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδίδουν όλους τους εντός έδρας αγώνες για το Πρωτάθλημα της Superleague Interwetten, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και επιλεγμένους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής και των ομάδων του Απόλλωνα Σμύρνης, του Βόλου, του Ιωνικού, της Λαμίας και του Παναιτωλικού. Μέσα από τις συμφωνίες αυτές, περίπου το 60% των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα μεταδίδεται για τα επόμενα 2 χρόνια αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, θα βρίσκεται κάθε εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα για να καλύψει τους αγώνες των ομάδων για τη Superleague Interwetten, πλαισιώνοντάς τους με πλούσια ρεπορτάζ, παρασκήνιο και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων.

Οι αγώνες για το Πρωτάθλημα της Superleague Interwetten έρχονται να προστεθούν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που την σεζόν 2021-22 περιλαμβάνει τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), σε επίπεδο εθνικών ομάδων τους αγώνες UEFA European Qualifiers για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 και UEFA Nations League Finals, τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Premier League, Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.α.), το κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) κ.α.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024