Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει… με gadgets, σχολικά είδη και Public!

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει… με gadgets, σχολικά είδη και Public!

Θέλεις gadgets για τη νέα σχολική χρονιά; Δες τα πιο cool αλλά και τα πιο hot gadgets από τα Public… γιατί το 2021 θέλει τεχνολογία!

Τι λέει; Τις έκανες τις βουτιές σου ή συνεχίζεις ακόμη ακάθεκτος; Εντάξει, όπως και να έχει, μη νιώθεις περίεργα· όλα τα ωραία πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Έτσι και φέτος, το καλοκαίρι σιγά σιγά οδεύει προς το τέλος του. Σε λίγο θα ανοίξουν και τα σχολεία, επομένως, είτε είσαι μαθητής, είτε φοιτητής, είτε γονιός, θα έχεις πράγματα για να σε κρατούν απασχολημένο και να μη σκέφτεσαι παραλίες και μακροβούτια. Σε κάθε περίπτωση, εμείς βρίσκουμε πως πέρα από τα σχολικά είδη που ok…τα χρειάζεσαι, τα gadgets είναι πάντοτε το καλύτερο γιατρικό για όλα! Ποιος ασχολείται, τώρα, με τετράδια και μολύβια, όταν έχεις να παίξεις με ένα καινούργιο… μπλιμπλίκι; Και τα Public έχουν πολλά, πάρα πολλά από δαύτα!

Back to School 2021: έξυπνα gadgets για έξυπνους μαθητές & φοιτητές

Ξεκινάμε με κάτι το οποίο μπορεί να έχει πολλές χρήσεις. Για παράδειγμα, στη διαδρομή για το σχολείο! Ή και σε τυχόν on-line μαθήματα. Μιλάμε, σαφώς, για ασύρματα ακουστικά! Η Xiaomi έχει τα Mi True 2 Basic σε λευκό και μαύρο τα οποία δεν διαφέρουν μόνο στο χρώμα, αλλά και στο σχήμα. Και η τιμή τους είναι τόσο χαμηλή που θα τα παίρνεις παντού, μιας και δεν θα ανησυχείς μήπως χάσεις κάποιο!

Περνάμε τώρα στην ενέργεια! Επειδή ο νόμος του Murphy χτυπάει, ως οφείλει, πάντα τη χειρότερη δυνατή στιγμή, για να μη μείνεις από μπαταρία ποτέ, powerbank Xiaomi 18W για να το φορτίσεις ξανά… και ξανά! Υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μένεις από μπαταρία τη… δεύτερη ώρα;

Για να γιορτάσεις το τέλος των διακοπών ή την αρχή του σχολείου με μια καλή φωτογραφία, το επόμενο είναι το selfie stick – τρίποδο (με remote), για να βγάλεις μια group selfie χωρίς να έχεις το look του… ροφού. Και προλαβαίνεις ακόμη να βγάλεις και τις τελευταίες selfies στη θάλασσα!

Συνεχίζοντας τη φάση με τα ακουστικά, πάρε ένα ζευγάρι τύπου “overear (κοινώς “μπιφτέκια”) για να μπορείς να παρακολουθείς τα βίντεο που θέλεις, χωρίς να ενοχλείς τους άλλους. Εννοείται πως μιλάμε για βίντεο με μαθήματα ή και online μαθήματα (αν χρειαστούν). Μιλήσαμε, όμως, για on-lime μαθήματα και… ε, webcam. Για να μη σε βλέπουν με ανάλυση thumbnail, πάρε μια webcam Full HD για να σε βλέπουν καλά. Ναι, ναι, εννοείται πως μιλάμε για on-line μαθήματα και για video calls με τον παππού και τη γιαγιά!

Αθλείσαι; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε ίσως θα πρέπει να έχεις στο χέρι σου ένα activity tracker, για να παρακολουθείς τις προπονήσεις σου. Εννοείται πως έχουμε ήδη σταμπάρει κάτι: το Xiaomi Mi Band 5 με τιμή που δε μπορείς να αντισταθείς, αλλά και με δυνατότητα να αλλάξεις λουράκι για να ταιριάζει το χρώμα με… τη φόρμα σου!

Είτε έχεις tablet, είτε laptop, είτε… smart TV, μπορείς να κάνεις δουλειά παντού, άνετα, με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο. Όπως αυτό της Logitech, το οποίο είναι multi-device για να το χρησιμοποιείς όπου κι αν είσαι! Γράψε τις εργασίες σου γρήγορα και άνετα! Και τέλος… το απόλυτο πρόχειρο! Το writing tablet της Xiaomi μπορεί να γίνει το τέλειο σημειωματάριο, για παράδειγμα όταν λύνεις ασκήσεις και θέλεις απλά να κάνεις πράξεις ή δοκιμές, χωρίς να χαλάς συνεχώς χαρτί! Απλά γράφεις ό,τι θέλεις και έπειτα… το σβήνεις! Θα σου γλυτώσει πολλά τετράδια και εσύ θα σώσεις… πολλά δέντρα!

Τα gadgets είναι εδώ για να κάνουν τη ζωή σου καλύτερη, πιο εύκολη και σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα! Μη χαλιέσαι που το καλοκαίρι τελειώνει – ούτως ή άλλως, οι ζέστες μάλλον θα τραβήξουν μέχρι το… Δεκέμβρη. Ετοιμάσου για το Back to School με τα gadgets που διαλέξαμε! Και μην ξεχνάς ότι στα Public θα βρεις και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα για τη νέα χρονιά – από τσάντες μέχρι σχολικά βιβλία!

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024