Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχείς αποστολές βοήθειας στους πληγέντες από τον δήμο Νέας Σμύρνης

Συνεχείς αποστολές βοήθειας στους πληγέντες από τον δήμο Νέας Σμύρνης

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, μετά την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και προσωπικής υγιεινής στους πυρόπληκτους του Νομού Αττικής και της Βόρειας Εύβοιας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη, πραγματοποίησε νέα αποστολή με τα προαναφερόμενα είδη και στη Νότια Εύβοια για υποστήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Τα είδη που προσφέρθηκαν συγκεντρώθηκαν στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μετά από προσφορές απλών πολιτών, Συλλόγων και Φορέων της πόλης και εστάλησαν στο Δήμο Καρύστου.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης Παναγιώτης Γιατζίδης δήλωσε: «Άμεση και συγκινητική υπήρξε η προσφορά πολιτών, Συλλόγων και Φορέων για τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Δείξαμε στους πληγέντες ότι είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό τους με κάθε δυνατό τρόπο. Η αγάπη, η στήριξη, η αλληλεγγύη και η εθελοντική προσφορά όλων μας, δίνει δύναμη στους πυρόπληκτους να αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία το μέλλον. Ο Δήμος Νέας. Σμύρνης θα είναι πάντα στο πλευρό τους».

Όμως ακόμη μια κοινωνική πρωτοβουλία του δήμου Νέας Σμύρνης με σκοπό την συγκέντρωση σχολικών ειδών προκειμένου να μοιραστούν σε παιδιά που αδυνατούν να τα προμηθευτούν, παίρνει τα εύσημα της κοινής γνώμης.

H Κοινωνική Υπηρεσία λοιπόν του Δήμου Νέας Σμύρνης πραγματοποιεί δράση με τίτλο «Πάμε Σχολείο!», συγκεντρώνοντας σχολικά είδη από την  έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρες 09.00-13.00.

Σημείο συλλογής είναι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης (Ελ. Βενιζέλου 14, ισόγειο, τηλ.2132025818).

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται: σχολικές τσάντες, κασετίνες, μολύβια, στυλό, χαρτικά, τετράδια, γόμες, μαρκαδόροι, χάρακες, μπογιές και ότι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής.

Τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία σε παιδιά που τα χρειάζονται.

Στοχευμένη κοινωνική πολιτική και άμεσες προτεραιότητες. Οι πληγέντες περιοχές-έστω και αν τα φώτα της δημοσιότητας έχουν σβήσει αλλά οι πληγές παραμένουν ανοικτές αλλά και οι μαθητές με τις οικογένειες τους που αδυνατούν να προμηθευτούν υλικά για το σχολείο, αποτελούν σαφώς κοινό που χρειάζεται την συμπαράσταση όλων.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024