Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θυμάστε τους ONE - Ο Αργύρης αποκαλύπτει γιατί διαλύθηκε το boy band

Θυμάστε τους ONE – Ο Αργύρης αποκαλύπτει γιατί διαλύθηκε το boy band

Ο Αργύρης των ONE αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που διαλύθηκε το boy band!

Ο Αργύρης Ναστόπουλος, ένα από τα πέντε αγόρια του συγκροτήματος που ήταν τόσο πετυχημένο, αρκετά χρόνια μετά τη διάλυση των ONE αποκαλύπτει τα πάντα.

Τι έφταιξε και διαλύθηκαν τότε οι One;

Πρέπει να πω ότι όλοι είχαμε μερίδιο ευθύνης. Έγιναν πολλά. Λάθη, τσακωμοί, ανθρώπινα πράγματα, αλλά έφεραν κούραση. Κουράστηκε και ο Γιώργος, ο οποίος είχε κι άλλα προβλήματα τότε, προσωπικής φύσεως. Έπαιξε ρόλο και η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

Γιατί δεν λειτούργησε η αντικατάστασή του από τον Δήμο Μπέκε;

Η αντικατάστασή του από τον Δήμο Μπέκε έγινε ομαλά και δημιουργήθηκαν νέες συνθέσεις από τον Γιώργο Θεοφάνους. Αν όμως χάσεις ένα μέλος από την οικογένεια, δεν είναι το ίδιο.

Μετά τους One αντιμετώπισες δυσκολίες στις συνεργασίες σου; Είχες προτάσεις από νυχτερινά μαγαζιά ή τότε δούλεψες περισσότερος ως dj;

Δεν με ενδιέφερε ποτέ η solo καριέρα. Η βασική μου δουλειά ήταν και είναι dj. Eδώ και πάνω από 20 χρόνια έχω δημιουργήσει την One Party Events και πολλοί με εμπιστεύονται για τη διασκέδασή τους. Η δουλειά του dj είναι, καταρχάς, εξαιρετικά υπεύθυνη και κοπιαστική κι όχι όσο επιφανειακή δείχνει, τύπου βάζω τα ωραία μου ρούχα, πίνω ποτό και διαλέγω μουσικές. Οφείλεις να είσαι διαρκώς ενημερωμένος γι’ αυτά που συμβαίνουν στην ελληνική και την ξένη δισκογραφία και καλείσαι να διασκεδάσεις τον κόσμο, «πιάνοντας» την επιθυμία της στιγμής, ανεξάρτητα από προσωπικές προτιμήσεις. Ο dj καθορίζει το μουσικό ύφος και την αισθητική σε μία εκδήλωση.

Εδώ και αρκετά χρόνια έχεις ιδρύσει την Keys Records, μια εναλλακτική δισκογραφική εταιρία. Ποια πρότζεκτ «τρέχεις» αυτή την εποχή;

Είναι μια δισκογραφική εταιρία στην οποία έχουμε επενδύσει τα όνειρα νέων και παλιών καλλιτεχνών και παλεύουμε μέσα απ’ αυτήν να σταθούμε στη δισκογραφία με αξιοπρέπεια. Τα «παιδιά» μου εδώ και χρόνια είναι οι Δήμος Μπέκε, Αγγελος Λέπουρης, Αλχημιστές, Δημήτρης Σπυριδάκης, Ρωξάνη, Κώστας Τσαρουχάς, Πάνος Κρασσάς…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024