Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανασχηματισμός - Κωλοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ - Από «αποστάτης» ο Αποστολάκης έγινε «έντιμος»

Ανασχηματισμός – Κωλοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ – Από «αποστάτης» ο Αποστολάκης έγινε «έντιμος»

Mετά την υπαναχώρηση του Βαγγέλη Αποστολάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί κωλοτούμπα μαζεύοντας την προηγούμενη ανακοίνωσή του που χαρακτήρισε αποστάτη και μίλαγε για εξαγορά του κ. Αποστολάκη. «Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του» λέει τώρα η Κουμουνδούρου

«Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο», αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπαναχώρηση του Βαγγέλη Αποστολάκη που δήλωσε ότι δεν θα αποδεχτεί τελικά την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, μετά την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συναινέσει σε αυτή την επιλογή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι Κυριάκος Μητσοτάκης «τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους»».

Πάντως μετά την υπαναχώρηση του Βαγγέλη Αποστολάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί κωλοτούμπα μαζεύοντας την προηγούμενη ανακοίνωσή του που χαρακτήρισε αποστάτη και μίλαγε για εξαγορά του κ. Αποστολάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη νεότερη ανακοίνωσή του αναφέρει ότι, «όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του».

«Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα», προσθέτει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024