Η οικογενειακή τραγωδία, έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου λίγο έξω από την Λάρισα στο δρόμο προς Καρδίτσα.
Ο 55χρονος πατέρας και ο 22χρονος γιος του, επέβαιναν σε μηχανάκι το οποίο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα, να προσκρούσει σε κολόνα φωτισμού.
Τραγική φιγούρα η σύζυγος και μητέρα των θυμάτων, μαζί με τα τρία της παιδιά. Η οικογένεια έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, ενώ ο 22χρονος εργάζονταν ως Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης στο 505 Τάγμα Πεζοναυτών στο Βόλο.
Σύμφωνα με το onlarissa, η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη Λάρισα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα