Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσαπατάκης – «Εγώ πανηγύριζα κι όταν έβγαινα τέταρτος»

Τσαπατάκης – «Εγώ πανηγύριζα κι όταν έβγαινα τέταρτος»

Ένα σπουδαίο μήνυμα στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, αλλά και τους νέους αθλητές και αθλήτριες εν γένει έστειλε ο Αντώνης Τσαπατάκης, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100 μέτρα πρόσθιο SB4, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης μετρούσε δύο τέταρτες θέσεις σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, αλλά σήμερα (29/8)… κατάφερε να κρεμάσει στο στήθος το μετάλλιο. «Εγώ πανηγύριζα όταν έβγαινα και τέταρτος,» δήλωσε ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης στο Τόκιο.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το πέμπτο μετάλλιο για τη χώρα μας. Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης στα 100 μέτρα πρόσθιο SB4 κατέλαβε τη τρίτη θέση με χρόνο 1:40.20 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Τσαπατάκης λίγο έλειψε να κερδίσει το ασημένιο αλλά μια… χεριά έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, μετά δυο τέταρτες θέσεις ήρθε το χάλκινο μετάλλιο.

«Κοιτάξτε να δείτε όποια θέση και αν έπαιρνα θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε σε αυτούς που θέλουν να αρχίσουν τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός έχει σκοπό να ενώνει, να δίνει νίκες μέσα από τη ζωή. Πρέπει να τους υπενθυμίσουμε για να έρχονται τα παιδιά και να μην απογοητεύονται, να πιστεύουν ότι πρέπει να βγούν νικητές, πρέπει να βγούν πρώτοι για να πανηγυρίσουν. Εγώ πανηγύριζα όταν έβγαινα και τέταρτος. Γι’ αυτό τον τελευταίο καιρό άλλαξα την νοοτροπία του μεταλλίου. Το ίδιο θα χαιρόμουνα αν έβγαινα πρώτος, το ίδιο θα χαιρόμουνα και αν έβγαινα τέταρτος,» δήλωσε ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Στον τελικό των 100μ. πρόσθιο SB4 ο Αντώνης Τσαπατάκης προκρίθηκε έχοντας πετύχει την τρίτη καλύτερη επίδοση των προκριματικών και συγκεκριμένα 1:42.36.

Εκτός τελικού έμεινε ο Κωνσταντίνος Καραούζας, με την 12η επίδοση των προκριματικών (2:04.19).

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024