Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Οι λεπτομέρειες του deal για τον Παλάσιος

Παναθηναϊκός – Οι λεπτομέρειες του deal για τον Παλάσιος

Διαβάστε στο «10» για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα για τη μεταγραφή του 29χρονου εξτρέμ.

Αργά το βράδυ της Κυριακής επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα για τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος, μετά από μία κοπιαστική και πολύωρη διαπραγμάτευση, στη διάρκεια της οποίας ρυθμίστηκαν πολλά ζητήματα.

Πλέον, όσα συμφωνήθηκαν ανάμεσα στις τρεις ομάδες, θα αποτυπωθούν γραπτά τη Δευτέρα, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την ηλεκτρονική ανταλλαγή των απαιτούμενων εγγράφων.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όλα θα έχουν διευθετηθεί ώστε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος να ταξιδέψει την Τρίτη για την Αθήνα. Ο 29χρονος εξτρέμ ενημερώθηκε από τον ατζέντη του για τα ευχάριστα και ήδη ετοιμάζει τις αποσκευές του για το ταξίδι.

Στο μεταξύ, από τις πληροφορίες που «διαρρέουν» από την Αργεντινή, προκύπτει ότι η Ιντεπεντιέντε θα αποκομίσει καθαρό κέρδος από την πώληση του Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, περίπου 650.000 ευρώ. Επιπλέον, θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20%, εφόσον ο Αργεντινός κάνει μεταγραφή φορώντας τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Η Πατσούκα θα εισπράξει το υπόλοιπό ποσό της συνολικής προσφοράς του Παναθηναϊκού (1,5 εκ. ευρώ) για τον Παλάσιος και σε αντάλλαγμα, θα παραχωρήσει το 25% των δικαιωμάτων που διατηρεί. Έτσι, απεμπλέκεται οριστικά και αμετάκλητα από τον Παλάσιος.

Ο 29χρονος εξτρέμ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με αποδοχές που θα ξεπεράσουν τις 500.000 ευρώ. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ο Παλάσιος θα παίξει στην Ευρώπη και σίγουρα, υπήρξε περιπετειώδης μέχρι την τελευταία στιγμή…

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024