Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μόνο χάος» - Δείτε πώς είναι σήμερα ο Δημήτρης Πυργίδης από το προηγούμενο Big Brother

«Μόνο χάος» – Δείτε πώς είναι σήμερα ο Δημήτρης Πυργίδης από το προηγούμενο Big Brother

Θυμάστε το... χάος του ριάλιτι;

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από το τέλος του προηγούμενου Big Brother αλλά μερικοί χαρακτήρες δεν έχουν ξεχαστεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Σίγουρα σε αυτούς ανήκει και ο Δημήτρης Πυργίδης, το γνωστό… χάος του παιχνιδιού που ξεχώρισε τόσο για το στιλ του όσο και για τις ατάκες του.

Ο παίκτης που κατάφερε να φτάσει στον τελικό και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό απέχει από τη δημοσιότητα και κρατά χαμηλούς τόνους.

Ο Δημήτρης Πυργίδης έκανε αισθητή την παρουσία του εξαιτίας του ιδιαίτερου χαρακτήρα του, της πλούσιας κόμης του και του ροκ στιλ του.

Ο ίδιος βέβαια συνεχίζει να ανεβάζει αρκετά στιγμιότυπα από την ζωή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όλα είναι γεμάτα… χάος.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Πυργίδης

Στο βίντεο της παρουσίασής του πριν αρχίσει το παιχνίδι είχε πει: «Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη».

.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024