Ο Παύλος Πολάκης σπεύδει ξανά προς υποστήριξη ενός εκ των σφοδρότερων αμφισβητιών του εμβολιασμού, του Δημήτρη Κούβελα

Τι κι αν η πρόσφατη πολιτική απόφαση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ επαναβεβαιώνει την πάγια θέση του κόμματος υπέρ του εμβολίου; Τι κι αν ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε σαφείς οδηγίες προς τα στελέχη του να εκφράζουν την πάγια αυτή τοποθέτηση;

Ο Παύλος Πολάκης σπεύδει ξανά προς υποστήριξη ενός εκ των σφοδρότερων αμφισβητιών του εμβολιασμού, του Δημήτρη Κούβελα.

Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο πρώην υπουργός Υγείας, η επιστολή που απέστειλε ο κοσμήτορας της σχολής επιστημών υγείας του ΑΠΘ και καθηγητής Ιατρικής, Θεόδωρος Δαρδαβέσης, προς τον καθηγητή Φαρμακολογίας Κούβελα, ότι με την στάση του υπονομεύει την ιατρική του ιδιότητα.

Ο Παύλος Πολάκης δημοσίευσε την επιστολή στο Facebook και άστραψε και βρόντηξε κατά του κοσμήτορα.

«Είστε ΑΙΣΧΡΟΙ, είστε πληρωμένα αμόρφωτα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, είστε οπαδοί του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ και όχι της ελεύθερης επιστημονικής σκέψης και αμφισβήτησης!!!», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε μάλιστα προς υπεράσπιση της… «ελευθερίας του λόγου» του Δημήτρη Κούβελα, μιλώντας για εποχές… χούντας και ιεράς εξέτασης.

Βέβαια, ο Παύλος Πολάκης ενδεχομένως δεν γνωρίζει πως ο Δημήτρης Κούβελας όσα δηλώνει για τα εμβόλια και την πανδημία αφορούν μόνον τους άλλους και όχι τον ίδιο.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr