Σκοπευτήριο Καισαριανής – Συναυλία αλληλεγγύης των φοιτητών στους πυρόπληκτους – Ένταση με την αστυνομία
Οι αστυνομικές δυνάμεις που νωρίτερα βρίσκονταν στο χώρο του Σκοπευτηρίου επιδιώκοντας τη ματαίωση της συναυλίας, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν κάτω από την πίεση των Φοιτητικών Συλλόγων οι οποίοι κατήγγειλαν την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, δυνάμεων των ΜΑΤ και της ΟΔΟΣ.
Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της αστυνομίας να εμποδίσει τη διεξαγωγή της συναυλίας αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Εύβοιας που διοργανώνουν Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής απόψε στις 8:30μμ.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που νωρίτερα βρίσκονταν στο χώρο του Σκοπευτηρίου επιδιώκοντας τη ματαίωση της συναυλίας, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν κάτω από την πίεση των Φοιτητικών Συλλόγων οι οποίοι κατήγγειλαν την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, δυνάμεων των ΜΑΤ και της ΟΔΟΣ.
«Η κυβέρνηση και ο Δήμος Καισαριανής προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τη διεξαγωγή της φοιτητικής συναυλίας αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους, στέλνοντας τα ΜΑΤ απέναντι σε φοιτητές που έμπρακτα όλο το προηγούμενο διάστημα εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους, απέναντι σε μια συναυλία που διοργανώνεται από δεκάδες φοιτητικούς συλλόγους και συμμετέχουν εθελοντές πυροσβέστες στη δασοπροστασία! Κάτω από τις διαμαρτυρίες των φοιτητών και των κατοίκων της περιοχής οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν! Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά! Η μαζική συμμετοχή στη συναυλία είναι η καλύτερη απάντηση! Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη και τον αγώνα μας!», τονίζουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι.
Σε λίγο ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες του χώρου για τη διεξαγωγή της συναυλίας ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του

