Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Bundesliga – Επιβλητική Λεβερκούζεν, «απειλεί» η Φράιμπουργκ, πλησίασαν Κολωνία και Μάιντς

Bundesliga – Επιβλητική Λεβερκούζεν, «απειλεί» η Φράιμπουργκ, πλησίασαν Κολωνία και Μάιντς

Στην 3η αγωνιστική της Bundesliga που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (28/8) ξεχώρισε η «τεσσάρα» της Λεβερκούζεν στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, η Φράιμπουργκ διατηρήθηκε στην 2η θέση, ενώ πλησίασαν Κολωνία και Μάιντς.

Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga, που διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου (28/8) δεν άλλαξαν τόσο το τοπίο στην βαθμολογική κατάταξη έως τώρα.

Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν 1 – 4

Η Λεβερκούζεν διατήρησε το προβάδισμά της, καθώς «διέλυσε» με 4 – 1 την Άουγκσμπουργκ  στο  Άουγκσμπουργκ Αρένα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τα δύο αυτογκόλ των Ιάγκο (3’) και Φλόριαν Νίντερλεχνερ ( 14’) φέρνοντας από την αρχή του αγώνα την Άουγκσμπουργκ σε δύσκολη θέση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 στο ημίωρο με το γκολ του Φλόριαν Νίντερλεχνερ (30’) και με την κατοχή να είναι υπέρ της ομάδας του Τζεράρντο Σεοάνε. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Λεβερκούζεν πέτυχε το 3-1, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως φάουλ, έπειτα από έλεγχο του VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και Άουγκσμπουργκ μπήκε δυναμικά, προκειμένου να γυρίσει το εις βάρος της αποτέλεσμα, ο Πάτρικ Σικ  στο 75’  «γκρέμισε» τα όνειρα της Βαυαρικής ομάδας, κάνοντας το 3-1 για τη Λεβερκούζεν. Στο 81’ ο συνήθης ύποπτος Φλόριαν Βιρτς σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 4-1.

Στουτγάρδη – Φράιμπουγκ 2 – 3

Η Φράιμπουργκ παρέμεινε «ζωντανή» στα πρώτα παιχνίδια της στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε με 3-2 την Στουτγάρδη. Πριν καλά – καλά ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης η Φράιμπουργκ έβαλε κεφάλι στο σκορ με τα 2 γρήγορα γκολ του Γου Γέονγκ Τζέονγκ στο 2’ και στο 9’ αντίστοιχα.

Ο Λούκας Χέλερ σημείωσε το τρίτο γκολ στο 28’ για την Φράιμπουργκ, ενώ ο Ντίνος Μαυροπάνος μείωσε για τη Στουτγάρδη σε 3-1 με γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45’). Η Στουτγάρδη πέτυχε και δεύτερο γκολ της στο 45’+ 2’ με τον Χαμαντί αλ Γκαντιουί διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα σε 3-2, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Στο 61′ ο Έλληνας αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς  υπέστη μυικό τραυματισμό, γεγονός το οποίο θα τού κοστίσει την συμμετοχή του στα επικείμενα ματς της Εθνικής Ελλάδας.

Κολωνία – Μπόχουμ 2 – 1

Στην Κολωνία, η ομώνυμη ομάδα κατάφερε να πάρει τελικά την νίκη με 2-1 απέναντι στη Μπόχουμ σε έναν αγώνα που, όπως όλα έδειχναν θα κατέληγε λευκή ισοπαλία. Έως και το 80’ το σκορ του αγώνα ήταν στο 0 – 0, ωστόσο στο 82’ ο Λούις Σάουμπ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, ενώ  ο Τιμ Λεμπερλέ στο 90’ + 2’ έκανε το 2-0 για την ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ.

Η Μπόχουμ με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στην βασική ενδεκάδα και τον Κώστα Σταφυλίδη στην αποστολή, κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2 – 1 με το γκολ του Σίμον Ζόλερ στο 90΄+ 4’.

Μάιντς – Γκρόιτερ Φιρτ 3 – 0

Στο στάδιο «Κόφας Αρένα» η Μάιντς πέρασε το εμπόδιο της Γκρόιτερ Φιρτ με 3-0, και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga. Στο 15’ ο Άντερσον Λουκοκί άνοιξε το σκορ για την Μάιντς (1-0) , ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Άνταμ Σάλαϊ πέτυχε το 2-0.

Η Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ είχε την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφερε να κάνει κάποια αξιόλογη ευκαιρία τελειώνοντας το παιχνίδι με μόλις μία τελική έναντι 8 της Μάιντς. Η ομάδα του  Μπο Σβένσον, πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Κέβιν Στέγκεν να κάνει το 3-0 στο 90’ + 3’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν 1 – 4 (Νίντερλεχνερ (30’)/ Ιάγκο (3’, αυτογκόλ), Νίντερλεχνερ ( 14’, αυτογκόλ), Σικ (75’), Βιρτς (81′)

Στουτγάρδη – Φράιμπουγκ 2 – 3 (Μαυροπάνος (45′), Χαμάντι Αλ Γκαντιούι (45′ + 2′ )/  Γου Γέονγκ Τζέονγκ (2′, 9′), Χέλερ (28′)

Κολωνία – Μπόχουμ 2 – 1 (Σάουμπ (82′), Λεμπερλέ (90’ + 2’) / Ζόλερ  (90΄+ 4′)

Μάιντς – Γκρόιτερ Φιρτ 3 – 0 ( Λουκοκί (15′), Σάλαϊ (18′), Στέγκεν (90′ + 3′)

Βαθμολογία Bundesliga έως τώρα:

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024