Ειδικότερα το βίντεο της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας ξεκινάει με τον ήχο του μηνύματος του 112 και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, 27/8/2021, ώρα 11:05. Αν κατευθύνεστε προς την τοποθεσία "Πανεπιστήμιο", εκκενώστε άμεσα προς εθνική οδό ιδιωτικών κολλεγίων!»

Η ΚΝΕ, με ένα χιουμοριστικό σποτ, καυτηριάζει την κυβερνητική πολιτική και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, που δήλωσε περήφανη γιατί πλέον οι μαθητές δεν εγκλωβίζονται στα Πανεπιστήμια!

Ειδικότερα το βίντεο της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας ξεκινάει με τον ήχο του μηνύματος του 112 και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, 27/8/2021, ώρα 11:05. Αν κατευθύνεστε προς την τοποθεσία «Πανεπιστήμιο», εκκενώστε άμεσα προς εθνική οδό ιδιωτικών κολλεγίων!».

Εν συνεχεία στο βίντεο της ΚΝΕ επικρίνεται ιδιαίτερα η υπουργός Παιδείας για τη δήλωσή της μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους εισακτέους ότι «πρώτα απ’ όλα βγαίνουν κερδισμένοι τα ίδια τα παιδιά, οι υποψήφιοι και οι γονείς τους» «γιατί πλέον δεν εγκλωβίζονται στα πανεπιστήμια».

«40.000 υποψήφιοι εκτός ΑΕΙ, 16.000 κενές θέσεις εισακτέων, 16 τμήματα χωρίς εισακτέους, 17 τμήματα με έναν εισακτέο» αναφέρει μεταξύ άλλων το σποτ για να εκφράσει την αντίθεσή του στην Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Το βίντεο της ΚΝΕ αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του ΚΚΕ στο twitter.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr