Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Ευρωπαίος για ενδέκατη σερί χρονιά!

Ολυμπιακός – Ευρωπαίος για ενδέκατη σερί χρονιά!

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Σλόβαν Μπρατισλάβας και θα βρεθεί για 11η σερί χρονιά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης – 8 φορές σε ομίλους Champions League και 3 σε ομίλους Europa League.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στην Μπρατισλάβα (2-2), με τους Ερυθρόλευκους να επιστρέφουν από την Κροατία με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι Πειραιώτες με συνολικό σκορ 5-2 απέναντι στην Σλόβαν (σ.σ είχαν κερδίσει με 3-0 στο πρώτο ματς του Γ. Καραϊσκάκης» πήραν το εισιτήριο στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πλέον άπαντες στο μεγάλο λιμάνι στρέφουν το βλέμμα τους στην κλήρωση, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (27/8, 13:00) στην Τουρκία.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Europa League και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και να γεμίσουν για μια ακόμα χρονιά με χαρά και περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου, αλλά και όλους τους Ελληνες.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα θα βρεθεί για 11η συνεχόμενη χρονιά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να βρίσκεται σταθερά την τελευταία δεκαετία στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία 11 χρόνια οι Ερυθρόλευκοι έχουν βρεθεί 8 φορές σε ομίλους Champions League και 3 φορές σε ομίλους Europa League. Ο σύλλογος του Πειραιά είναι σταθερά ο… αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσον αφορά στην βαθμολογία της χώρας μας στην UEFA, με τους πρωταθλητές να κρατούν ψηλά τη ελληνική σημαία.

Μια ακόμα χρονιά ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τους Πειραιώτες να στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στην κλήρωση των ομίλων. Εκεί όπου θα μάθουν τις τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης…

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024