Η ισπανική φίρμα των υψηλών επιδόσεων δίνει τις πρώτες συστάσεις για ένα πρωτότυπο το οποίο θα αναλάβει να αποτυπώσει ένα νέο, αστικών προδιαγραφών ηλεκτρικό μοντέλο που αναμένεται το 2025 και σε αυτό το στάδιο θα παρουσιαστεί με την απαραίτητη… αγωνιστική υπερβολή.

Η Cupra κάνει το επόμενο βήμα στην ηλεκτροκίνηση, με ένα αστικών προδιαγραφών μοντέλο το οποίο θα παρουσιαστεί στην επικείμενη έκθεση του Μονάχου με την μορφή πρωτοτύπου και με την προοπτική να μετασχηματιστεί σε έκδοση παραγωγής από το 2025.

Το πρωτότυπο φέρει την εύγλωττη ονομασία UrbanRebel  και προφανώς θα αναλάβει να προλογίσει σχεδιαστικά το μοντέλο παραγωγής αν και όπως έχει ήδη ανακοινώσει η ισπανική φίρμα, σε αυτήν την πρώτη εμφάνιση θα υιοθετήσει αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά του, αφετηρία θα αποτελέσει μια μικρότερη και πιο προσιτή εκδοχή της αρχιτεκτονικής ΜΕΒ η οποία μάλιστα σύμφωνα με τις συστάσεις του επικεφαλής της Cupra, Wayne Griffiths θα αξιοποιηθεί για πρώτη φορά σε μοντέλο με ισπανική προέλευση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr