Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρμενία - Σκηνές απείρου κάλλους μέσα στη Βουλή - Πιάστηκαν στα χέρια

Αρμενία – Σκηνές απείρου κάλλους μέσα στη Βουλή – Πιάστηκαν στα χέρια

Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, οι σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν όταν ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος χαρακτήρισε παλαιότερους υπουργούς Άμυνας της χώρας «προδότες».

Σε ρινγκ μετατράπηκε η βουλή της Αρμενίας την Τετάρτη με τους βουλευτές να πιάνονται στα χέρια και να εκτοξεύουν αντικείμενα, κυρίως πλαστικά μπουκάλια νερού, ο ένας ενάντια στον άλλον.

Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, οι σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν όταν ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος χαρακτήρισε παλαιότερους υπουργούς Άμυνας της χώρας «προδότες».

Το κλίμα στον πολιτικό κόσμο της Αρμενίας είναι ιδιαίτερα «εκρηκτικό» μετά την πολεμική ήττα της χώρας την περασμένη χρονιά στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όταν δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν εξανάγκασαν τους Αρμενίους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους σε μεγάλες εκτάσεις που έλεγχαν από τη δεκαετία του ’90.

Στο κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εμφανίζονται μέλη του προσωπικού ασφαλείας της Βουλής να εισβάλλουν στην αίθουσα της συνεδρίασης προσπαθώντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η συνεδρίαση της βουλής διακόπηκε.

Όπως σημειώνει το Reuters, η τρέχουσα βουλή συνεδρίασε για πρώτη φορά νωρίτερα αυτόν τον μήνα μετά τις εκλογές του καλοκαιριού, στις οποίες αναδείχτηκε νικητής το κόμμα του πρωθυπουργού Νικόλ Πασινιάν.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024