Με το απόλυτο των νικών ολοκλήρωσε τον Β’ όμιλο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων, στο Σίμπενικ της Κροατίας, η Εθνική μας ομάδα, καθώς νίκησε την Τουρκία με το ευρύ 32-1, την Τετάρτη (25/8) και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.
Η Εθνική μας ομάδα ήταν εμφανώς καλύτερη από την αδύναμη Τουρκία, με το τελικό σκορ 32-1 να αποδεικνύει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.
Με τη νίκη αυτή, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερμάτισε στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Αντίπαλος στον αγώνα της Παρασκευής (27/8, 19.00 ώρα Ελλάδας) θα είναι ο νικητής του αγώνα χιαστί Α3-Γ2 (το πιθανότερο σενάριο είναι το Σερβία-Κροατία).
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ντράγκαν Σάκοτα και Δημήτρης Φλιώνης μίλησαν για τον ημιτελικό του Basketball Champions League κόντρα στη Μάλαγα και αναφέρθηκαν σε όσα πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ ώστε να προκριθεί στον τελικό.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει από το -19 με το οποίο έχανε από τη Βαλένθια, οι Ισπανοί όμως άντεξαν (91-87) και μείωσαν τη σειρά σε 1-2. «Όλα για όλα» στο τέταρτο παιχνίδι και πάλι στο ΟΑΚΑ.
Ένα φάουλ κατά του Παναθηναϊκού ήταν η αιτία να«ανάψουν τα αίματα» ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και Πέδρο Μαρτίνεθ στο 27' του αγώνα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή αμφότερων.