Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – «Διπλό» με το νέο αίμα…

Ολυμπιακός – «Διπλό» με το νέο αίμα…

Ο Ολυμπιακός σφραγίζει την πρόκριση και φυσικά τα μάτια όλων θα βρίσκονται στους νέους παίκτες.

Εδώ στην πανέμορφη Μπρατισλάβα, ο Ολυμπιακός καλείται σήμερα το βράδυ να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το μεγάλο βήμα για την πρόκριση το έκανε στο Καραϊσκάκη, όπου κέρδισε με 3-0 και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, πρέπει να μην κατέβει να αγωνιστεί για να αποκλειστεί.

Δύο είναι τα ζητούμενα – κατά τη γνώμη μου – στο σημερινό ματς. Πρώτον, οι πρωταθλητές να δείξουν το ίδιο (ίσως και καλύτερο) αγωνιστικό πρόσωπο, του πρώτου αγώνα. Οι πειραιώτες στο πρώτο παιχνίδι, έδειξαν ένα μέρος των δυνατοτήτων τους. Πέτυχαν τρία γκολ, δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες και δεν μπορεί καν να γίνει σύγκριση με τις προηγούμενες εμφανίσεις.

Στην Μπρατισλάβα, ο σοβαρός Ολυμπιακός πρέπει και μπορεί να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, έτσι ώστε να πάρει την πρόκριση με δύο νίκες. Τόσο για την δική του βαθμολογία, όσο και για της χώρας. Γιατί με τους αποκλεισμούς της ΑΕΚ και του Άρη, το ντέρμπι που έχει ο ΠΑΟΚ στην Κροατία, η Ελλάδα στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ έχει κατρακυλήσει.

Το δεύτερο ζητούμενο είναι η παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Το πιθανότερο σενάριο είναι στην αρχική ενδεκάδα των πρωταθλητών να βρίσκεται ο Ονιεκούρου. Ντεμπούτο έκανε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά για είκοσι λεπτά και είναι αυτονόητο, ότι η πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη.

Όπως επίσης, είναι σφόδρα πιθανή η περίπτωση, κάποια στιγμή στο ματς να πάρει χρόνο και ο Ρόνι Λόπες. Ένας παίκτης, που με την ποιότητα που διαθέτει κάλλιστα μπορεί να πάρει φανέλα βασικού και να βοηθήσει τόσο στα άκρα, όσο και στον άξονα.

Από εκεί και πέρα, θέλω να δω την εικόνα του Λαλά για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι, ως βασικός, ενώ οι φίλοι του Ολυμπιακού θα δουν για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι και τον Βαλτσίκ. Στο πρώτο ο έμπειρος Τσέχος τερματοφύλακας, δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια καλή επέμβαση, αλλά έβγαζε μια τρομερή ηρεμία και σιγουριά κάτω από τα δοκάρια. Επίσης, δύο φορές έδωσε γρήγορα συνέχεια στο ματς, βγάζοντας τους συμπαίκτες του στην αντεπίθεση, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη της ομάδας. Κάτι που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερα σημαντικό…

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024