Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς «λευκό καπνό» η συνάντηση Μέντες – Γιουβέντους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Χωρίς «λευκό καπνό» η συνάντηση Μέντες – Γιουβέντους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η συνάντηση του Ζόρζε Μέντες με την διοίκηση της Γιουβέντους πραγματοποιήθηκε χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα αναφορικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η ισπανική AS έριξε την βόμβα πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έχει βρει σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ατζέντης του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες πραγματοποίησε συνάντηση με την διοίκηση της Γιουβέντους αναφορικά με το μέλλον του Ρονάλντο στους Μπιανκονέρι, αλλά δεν προέκυψε κάτι το καινούργιο από τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα δεδομένα για την Μεγάλη Κυρία είναι συγκεκριμένα όσον αφορά τις απαιτήσεις για την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με την Γιουβέντους να ζητά 30 εκατομμύρια ευρώ για να πει το «ναι» στην Μάντσεστερ Σίτι.

Εδώ κρύβεται το μεγαλύτερο εμπόδιο για την πραγματοποίηση της μεγάλης μεταγραφής, καθώς οι Πολίτες δεν θέλουν να δώσουν χρήματα στην Γιουβέντους, αλλά επιθυμούν να τον πάρουν ελεύθερο.

Το σίγουρο είναι πως οι συζητήσεις ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, για την οποία δεν μένουν παραπάνω από έξι μέρες.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024