Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έκανε το αυτονόητο ο ΠΑΟΚ (0-2)

Έκανε το αυτονόητο ο ΠΑΟΚ (0-2)

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στην αδύναμη Ριέκα, επικράτησε με 2-0 στην Κροατία και θα βρίσκεται στην κλήρωση των ομίλων του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ έπραξε το αυτονόητο στη ρεβάνς με τη Ριέκα και μετά το 1-1 στην Τούμπα, πήρε τη νίκη με 2-0 στην Κροατία και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτερος από τους Κροάτες και το επιβεβαίωσε στη ρεβάνς. Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου μπήκε δυνατά στο ματς, βρήκε γρήγορο γκολ με τον Ελ Καντουρί και μετά απλοποίησε τα πράγματα, με τον Μουργκ στο δεύτερο μέρος να «κλειδώνει» τη νίκη-πρόκριση. Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στην κλήρωση των ομίλων του Europa Conference League (14:00.)

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και απείλησε δύο φορές με τους Σβαμπ (6′) και Ελ Καντουρί (7′) να σημαδεύουν το δοκάρι του Πρσκαλο και λίγο αργότερα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Σβαμπ βρήκε ωραία στην περιοχή τον Ελ Καντουρί κι αυτός από κοντά σκόραρε για τους Θεσσαλονικείς για το 0-1 στο 9′.

Η Ριέκα προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε στο 19′ με τον Τόμετσακ, ο οποίος έκανε το σουτ από μακριά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 32′ οι Κροάτες απείλησαν ξανά με το σουτ του Άμπας να περνάει δίπλα από την εστία.

Ο ΠΑΟΚ έριξε ρυθμούς μετά το γκολ που πέτυχε, απειλώντας ξανά στο 35′ με τον Βιεϊρίνια να επιχειρεί να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Η Ριέκα έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 37′, με τον Τόμετσακ να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 41′ οι Θεσσαλονικείς «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ, με τον Ελ Καντουρί να σημαδεύει ξανά το δοκάρι.

Οι Κροάτες μπήκαν πιο αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος και απείλησαν στο 55′ με τον Σελάχι, ωστόσο στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» τη νίκη και μαζί την πρόκριση. Στο 79′ ο Ζίβκοβιτς έκλεψε την μπάλα, ο Σφιντέρφσκι βρήκε τον Μουργκ, κι αυτός με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ριέκα: Πρσκάλο, Τόμετσακ, Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς(71′ Βούτσκιτς), Βούκσεβιτς(46′ Σελάχι), Πάβιτσιτς, Λεπινίτσα(46′ Τσέριν), Ισάχ, Άμπεμ, Ντρμιτς(85′ Ομπρεγκόν)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λούκας Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς(74′ Εσίτι), Σβαμπ(90+3′ Αουγκούστο), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ(74′ Καγκάβα), Ελ Καντουρί(67′ Μουργκ), Σβιντέρσκι

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024