Το μωράκι που γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη παρά την ασθένεια της μητέρας του δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Μητέρα που ταλαιπωρείται από τον κοροναϊό στην Αλεξανδρούπολη, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι την Τετάρτη το απόγευμα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αγοράκι ζυγίζει 2,620 κιλά, ενώ η μητέρα γέννησε μετά από καισαρική τομή στην οποία υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εγκυμονούσα μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Νοσοκομείο Κομοτηνής στην Πανεπιστημιακή Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και υποβλήθηκε στην επέμβαση από τον γυναικολόγο γιατρό που εφημέρευε, Σπύρο Μιχαλόπουλο και την ομάδα του.

Ο ίδιος ο γυναικολόγος ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της επέμβασης, την περιέγραψε: «Οι συνθήκες των χειρουργείων των θετικών περιστατικών, οι γνωστές, μεγάλη δυσκινησία μέσα στις fabulous στολές, ιδρώτας, άγχος για τη σωστή και επαρκή τήρηση των απαιτούμενων μέτρων, παράλληλα βέβαια με τις δεδομένες δυσκολίες και την αγωνία του κάθε χειρουργείου».

Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΤ

Η μητέρα νοσηλεύεται σε μονάδα COVID

Η μητέρα μετά που τελείωσε το χειρουργείο μεταφέρθηκε για νοσηλεία και περαιτέρω αντιμετώπιση στη μονάδα COVID του νοσοκομείου, που νοσηλεύει ήδη άλλους περίπου 35 θετικούς ασθενείς. Το νεογνό χωριστά, βρίσκεται μόνο του, σε ειδικό θάλαμο στην Πανεπιστημιακή Γυναικολογική και Μαιευτική Κλινική.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr