Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαν Σιπ – «Έχουμε δυνατότητες να προκριθούμε στο Μουντιάλ»

Φαν Σιπ – «Έχουμε δυνατότητες να προκριθούμε στο Μουντιάλ»

Σε δηλώσεις του ενόψει των αγώνων της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Τζον Φαν Σιπ τόνισε πως η ομάδα έχει δυνατότητες πρόκρισης

Ο Τζον Φαν Σιπ έκανε δηλώσεις ενόψει του ερχόμενου φιλικού της Εθνικής ομάδας με την Ελβετία (1/9 – 21:45, Βασιλεία) αλλά και των δύο κρίσιμων αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ με Κόσοβο (5/9 – 21:45, Πρίστινα) και Σουηδία (8/9 – 21:45, ΟΑΚΑ).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε, μεταξύ άλλων, τον ενθουσιασμό που υπάρχει για την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες αλλά και την αισιοδοξία πως η ομάδα θα πετύχει τους αγωνιστικούς στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φαν Σιπ:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε και πάλι με τους παίκτες και κυρίως που επανέρχονται οι φίλαθλοι στις εξέδρες, καθώς στην Ελλάδα απολαύσαμε τελευταία φορά την υποστήριξη του κόσμου πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Οι αγωνιστικοί στόχοι μας είναι σαφείς και αισιοδοξώ ότι θα τους πετύχουμε, παρά τις αντικειμενικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουμε και έχουν αποτυπωθεί, δυστυχώς, στα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις.

Επιπρόσθετα, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις απουσίες σημαντικών παικτών λόγω τραυματισμών, τα στενά περιθώρια επιλογής ποδοσφαιριστών από τις ομάδες της Super League 1, αλλά και το γεγονός ότι αυτή η περίοδος, λόγω μετεγγραφών, δεν είναι ευνοϊκή ούτε για κάποιους διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Παρ’ όλα αυτά, επαναλαμβάνω πως αισιοδοξώ για την έκβαση των αγώνων εναντίον της Ελβετίας, του Κοσόβου και της Σουηδίας, δεδομένης της αφοσίωσης που δείχνουν οι παίκτες μας όποτε καλούνται να παίξουν για την Εθνική Ομάδα και ιδίως των δυνατοτήτων τους, οι οποίες μπορούν να τους δώσουν το δικαίωμα να προκριθούμε στο Μουντιάλ 2022».

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024